Islamilainen maailman sai käsittämättömän raivokohtauksen Paludanin koraanipeijaisista

Voi vain kuvitella mitä valehtelevat imaamit ovat tällä kertaa kertoneet paikallisille kiivailijoille mm. Pakistanissa, joissa on räjähtänyt käsiin järjetön raivo yhdestä koraanin poltosta.

Juuri nyt kannattaa palauttaa uudestaan mieleen vuoden 2005 koraanimellakat islamilaisessa maailmassa, sillä jotain vastaavaa on syntymässä uudelleen.

Tieto Rasmus Paludanin viikonloppuisesta koraanin poltosta levisi islamilaiseen maailmaan sen verran kovalla tahdilla, että ei ole epäilystäkään, etteikö juuri nyt tiedon leviämisen takana ole Ruotsissa asuvat uusruotsalaiset imaamit.

Nimittäin kun vertaa tapahtumia viime kevääseen, jolloin koraaneja poltettiin oikein urakalla, niin silloin se ei herättänyt mitään reaktioita islamilaisessa maailmassa. Mutta nyt reaktiot ovat aivan järjettömiä.

Luultavasti juuri Turkki ja Pakistan ovat maita, jonne ruotsalaiset imaamit ovat levittäneet sanaa.

Ylempi ja alempi filmi tulevat Turkista. Pakistanista en löytänyt filmejä, mutta sielläkin kerrotaan mm. Islamabadissa olleen tuhansien ihmisten mielenosoituksia.

 

Nyt tästä jupakasta tulee mieleen takavuosien Muhammed–pilakuvajupakka, joka sekin sai aivan järjettömät mittasuhteet islamilaisessa maailmassa.

Tanskalainen päivälehti Jyllands-Posten julkaisi syyskuun lopussa 2005 pilakuvia profeetta Muhammedista, ”Muhammedin kasvot”. Kuvien joukossa oli mm. Kurt Vestergaardin piirtämä maailmankuulu turbaanipommimies.

Heti kuvien julkaisun jälkeen Tanskassa asuvat sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet muslimit saivat raivokohtauksen. Useat islamilaisen maailman Tanskassa olevat suurlähettiläät lähettivät kirjelmän Tanskan tuolloiselle pääministeri Anders Rasmussenille. Mukana oli ehta-aitoja islamisteja, jotka saarnaavat moskeijoissaan kalifaattia, sharia-lakia ja kuolemaa vääräuskoisille, kuten Ahmed Akkari ja Abu Laban.

Muslimit vaativat pääministeriä keskustelemaan asiasta ja kuvien poistamista lehdistä. Pääministeri ei ottanut valtuuskuntaa vastaan vaan kertoi, että Tanskassa on lehdistönvapaus eikä pääministeri voi puuttua asiaan.

Tästä varsinaisesti alkoikin se suuri myräkkä, reaktio oli käsittämätön

Useat Tanskassa asuvat vaikutusvaltaiset imaamit matkustivat Lähi-itään. Heillä oli mukanaan kolme alatyylistä pilakuvaa, mutta näitä kuvia ei oltu julkaistu Jyllands-Postenissa. Imaamit olivat itse väärentäneet muutaman kuvan. Valehtelevat imaamit siis tekaisivat itse koko jupakan.

“Valehtelevat imaamit siis tekaisivat itse koko jupakan”

Imaamit esittelivät näitä kuvia islamilaisessa maailmassa ja kiihottivat muslimeja vihaan tanskalaisia kohtaan. Kuvilla, joita ei siis oltu julkaistu Jyllands-Postenissa. Imaamit antoivat ymmärtää, että tanskalaiset ovat vihamielisiä muslimeja kohtaan. Uustanskalaiset kiersivät useissa islamilaisissa valtioissa kertoen tätä samaa tarinaa.

Tämän seurauksena islamilaisessa maailmassa levisi aivan käsittämätön raivoaalto. Monissa maissa pidettiin massiivisia mielenosoituksia, joihin osallistui kymmeniä-, jopa satoja tuhansia naamat punaisena huutavia muslimeja. Tanskan ja Norjan lippuja poltettiin. (Vaikka Norja ei ollut millään tavalla mukana tapahtumissa!)

Palestiinalaisalueilla Gazassa työskentelevät skandinaavit joutuivat poistumaan alueelta. He saivat suoria uhkauksia. Muslimit ympäri islamilaista maailmaa vaativat kuolemaa tanskalaisille.

Afganistanissa afgaanit tunkeutuivat rauhanturvaajien leiriin ja kaksi norjalaista loukkaantui. Tanska joutui sulkemaan useimmat islamilaisessa maailmassa olevat lähetystöt, Norja muutaman ja esimerkiksi Ruotsi joutui nostamaan valmiutta lähetystöissään.

Syyrialaiset polttivat Damaskoksessa sijaitsevan Tanskan suurlähetystörakennuksen ja olivat polttamassa myös Norjan lähetystöä, mutta poliisi esti toiminnan. Vaikka Norjalla ei siis ollut tapahtuman kanssa yhtään mitään tekemistä. Myös Ranskan suurlähetystöön yritettiin tunkeutua.

Tanskaa ja Norjaa vastaan masinoitiin isoja boikotteja islamilaisissa maissa. Myös Suomen islamilainen yhteisö ilmoitti, että se boikotoi tanskalaisia tuotteita.

Suurin osa Googlesta löytyvistä naurettavista kuvista, joissa muslimit esittelevät kylttejä ”kuolema vääräuskoisille”, ja huutavat kurkut suorina allahu akbaria, ovat pilakuvajupakan tiimoilta ympäri maailmaa pidetyistä mielenosoituksista.

Tanskan reaktiot

Jyllands-Posteniin sateli tappouhkauksia ja pommiuhkauksia. Islamilaisen maailman arvovaltaiset imaamit kehottivat terrori-iskuihin Tanskaa kohtaan. Useat pakistanilaiset imaamit kertoivat moskeijoiden perjantairukouksissa Tanskan olevan itse vastuussa tulevasta terrori-iskusta maassaan.

Pääministeri Rasmussen kertoi olevansa mykistynyt Tanskassa asuvien muslimien reaktioista. Hän sanoi, että ne muslimit, joille on annettu turvapaikka Tanskasta, ja vapaus asua maassa, ovat nyt lietsomassa ympäri islamilaista maailmaa vihaa tanskalaisia vastaan. Ahmed Akkari perusteli väärennettyjen kuvien käyttöä sillä, että sillä todistettiin kuinka vihamielisiä tanskalaiset olivat muslimeja kohtaan. Myös suomalainen Jaakko Hämeen-Anttila puolusteli muslimien tapaa toimia epärehellisesti.

 

”Myös suomalainen Jaakko Hämeen-Anttila puolusteli muslimien tapaa toimia epärehellisesti”

Tanskalaiset muslimijärjestöt nostivat syytteen Jyllands Postenia vastaan, mutta juttu meni nurin kaikissa oikeusasteissa.

Pilakuvien julkaisu aiheutti paniikkia myös Suomessa ja Ruotsissa. Sverigedemokraattien silloinen lehti SD-kuriren saatiin kiinni viranomaisten toimesta, koska sen pelättiin julkaisevan kuvia.

Suomen Sisu julkaisi myös kuvat, josta seurasi, että Matti Vanhanen pyyteli tapahtunutta anteeksi ja Tarja Halonen oli pahoillaan.
Näin siis Muhammed-pilakuvajupakka lyhykäisyydessään.

Juttu osoittaa hyvin kuinka matalaotsaista porukkaa muslimit tosiasiassa ovat. Kuka tahansa voi piirtää minkälaisen kuvan tahansa Jeesuksesta, eikä se sen seurauksena synny maailmanlaajuisia mellakoita. Ketään ei kiinnosta, paitsi Jouko Pihoa.

Takaisin tämänpäiväisiin mellakoihin

Tämä on hyvä pitää mielessä silloin tällöin ja juuri nykypäivänä, sillä vaikuttaa siltä, että Ruotsin imaamit ovat ottaneet tämän koraanin polton jonkinlaiseksi uhrikortikseen ja pyrkivät saamaan sen avulla mahdollisimman paljon uhriutumispisteitä.

Monet tunnetut julkkismuslimit, kuten mm. islamilaisen puolueen Mikael Yksel on aloittanut täyden paahtamisen sosiaalisessa mediassa, jossa asiat käännetään vinksalleen.

Lapsikaappausjutuissa mukana pyörineet imaamit julistavat taas täydellä teholla sanomaa, että Ruotsi on islamifoobinen rasistinen maa.

Saa nähdä mitä tästäkin taas seuraa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments