Egyptiläinen koraani”yliopisto” kehottaa muslimeja boikotoimaan Ruotsia

Kairolainen koraaniyliopisto kehottaa kaikkia maailman muslimeja boikotoimaan Ruotsia ja Hollantia viime aikoina tapahtuneiden brutaalien islamin loukkausten takia.

Sunnimuslimien suurimman auktoriteetin, egyptiläisen koraanikoulu al-Azhar ”yliopisto” kehottaa kaikkia maailman muslimeja boikotoimaan Ruotsia Rasmus Paludanin koraanipeijaisten takia, sekä Hollantia sen takia kun Haagissa revittiin koraani silpuksi viime viikolla.

Koraanikoulusta ilmoitetaan, että teot ovat kauhistuttavia rikoksia muslimeja kohtaan ja boikotti näiden maiden hallituksia, jotka suojelevat tällaisia barbaaririkollisia, on vähintäänkin se, mitä muslimien pitää nyt tehdä.

Miten muslimit voisivat boikotoida Ruotsia ja Hollantia? Tässä muutama vihje:

– Ensi alkuun muslimit voisivat lopettaa ottamasta vastaan Ruotsin, ja ylipäätään länsimaiden jakamia kehitysapurahoja ja muita kaivonkaivamisrahoja. Ei muuta kuin omin neuvoin kaivamaan kaivoja ja pyörittämään terveyskeskuksia.

– Seuraavaksi islamilaiset maat voisivat boikotoida Ruotsia siten, että eivät hakeutuisi Ruotsiin turvapaikanhakijaksi. Tämä olisi jo melko radikaali boikotti. Puomi vaan kiinni Lähi-idässä ja Afrikassa: ”Mepä ei enää tulle Ruotsiin, on nääs boikotti päällänsä. Mitens nyt suu pannaan?”

Tässä kaksi boikottiehdotusta Turkkiin, Afganistaniin, Pakistaniin ja Egyptiin. Pankaa toimeksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments