Video: papparainen toikkaroi autolla Kauhajoella

Iäkäs mies ajoi Kauhajoella vastaan tulevan liikenteen kaistalla ja aiheutti vaaratilanteita. Lisäksi poliisi tavoitti Pohjanmaan liikenteestä kolme huumausaineiden vaikutuksen alaisena ajanutta henkilöä.

Henkilöauton kuljettaja ajoi keskiviikkona 25. tammikuuta noin kello 13.20 vastaan tulevien kaistalla Kauhajoen Rahikkatiellä. Poliisi tavoitti henkilöauton kuljettajan liikenteestä ja yritti pysäyttää autoa. Pysäytystilanteen yhteydessä pysäytettävä henkilöauto törmäsi toiseen henkilöautoon sekä kolhi poliisiautoa.

Pysäytettävä henkilöauto ajautui törmäyksen johdosta kohti tien pientaretta. Poliisi kiilasi pysäytettävän auton syvemmälle pientareelle. Kiilauksella poliisi varmisti, että vakavasti muuta liikennettä vaarantava ajaminen saadaan loppumaan ja auto voidaan pysäyttää tien sivuun.

Pysäytettyä henkilöautoa ajoi iäkäs mieshenkilö, joka ei ollut päihteiden vaikutuksen alaisena. Tilanteessa ei sattunut henkilövahinkoja. Kaikki osalliset ajoneuvot kärsivät peltivaurioita. Pohjanmaan poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments