Lue täältä mistä Ruotsin koraanikohussa ja Paludanissa on kyse

Ruotsin valtamedia kirjoittaa Rasmus Paludanista aina siten, että se yritetään sitoa jollakin tavalla sverigedemokraatteihin. Ja suomalainen media taas suomentaa tämän kaikki sanasta sanaan. Näin syntyykin tahaton valeuutinen.

Esimerkiksi Iltasanomat ja Helsingin sanomat olivat keränneet Paludania koskevaan artikkeliinsa ruotsalaisten medioiden ihan perusfraasit, eli aina kun tilaisuus tulee, niin mustamaalataan sverigedemokraatteja. Kun jos lähde on tällaisissa tapauksissa Dagens Nyheter, niin se on yhtä luotettava kuin MV-lehden ”uutiset” Venäjältä.

Dagen Nyheter yrittää melko sekavasti nivoa yhteen sverigedemokraatit, Rasmus Paludanin ja Venäjän vaikuttamisen.

•  •  •

Dagens Nyheterin mukaan Paludan väittää, että häntä on pyydetty matkustamaan Tanskasta Ruotsiin Turkin vastaiseen koraanimielenilmaukseen, ja tästä on maksettu Paludanille. Asia on kuitenkin niin, että Paludania ei tarvitse erikseen pyytää polttamaan koraaneja, sillä hän on jo ainakin vuoden polttanut niitä säännöllisesti.

Jos tämä on jollakulla jäänyt huomiotta, niin esimerkiksi viime kevään pääsiäisen monta päivää kestäneet koraanimellakat pitkin Ruotsia syttyivät sen takia, että Paludan kierteli ympäri Ruotsia kymmenissä kaupungeissa polttamassa koraaneja, josta islamilaiset piirit sitten lopulta kilahtivat.

Täältä voi lukea lisää Rasmus Paludanin koraanipeijaisista, jos ei tiedä asiaa entuudestaan → Pt-media

Moni ei ymmärrä Paludanin motiiveja. Paludan ei mennyt Turkin lähetystöön polttamaan koraaneja Naton takia, vaan sen takia, että koraanin polttaminen nyt vaan on erinomainen keino provosoida muslimeja. Paludan huomasi, että nyt on taas provokaatiolla hyvä paikka, ja näin tapahtui.

•  •  •

Turkki ja islamilainen maailma kilahti aivan totaalisesti tästä yhdestä koraanin poltosta, joten nyt sopii kysyä, että kuka on tämän informaatiovaikuttamisen taustalla.

Kuten jo tuli ilmi, niin Paludan on poltellut koraaneja jo vuoden ajan lähes viikoittain milloin Tanskassa, milloin Ruotsissa. Varsinkin viime keväänä ja kesänä koraaneja paloi säännöllisesti ja ne saivat suurta mediahuomiota Ruotsissa. Itsekin olin paikanpäällä Hallundassa, jossa poltettiin koraani. Seurasin väkijoukossa kun sadat muslimimiehet huusivat naamat punaisina allahu akbaria.

Mutta miksi nämä koraanin poltot eivät silloin levinneet Turkkiin, Pakistaniin, Egyptiin ja muualle islamilaiseen maailmaan, vaikka viime kesänä paloi kymmenen kertaa enemmän koraaneja kuin nyt? Eikö olekin merkillistä, että kun vuosi sitten koraanien polttoja tapahtui paljon suuremmassa mittakaavassa, ja Paludan piti kokonaisen koraaninpoltto-kiertueen etelästä pohjoiseen, niin islamilaiset maat olivat kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Valtamediat yrittävät nivoa nyt tästä tapauksesta, eli Turkin konsulaatin edessä poltetun koraanin tapauksesta, jonkinlaisen lenkin sverigedemokraatteihin, ja juuri se on vinksauttanut tämän asian aivan väärille raiteille.

Chang Frick–niminen mies myöntää maksaneensa Paludanille mielenosoituksesta. Joo-o, on maksanut mielenosoitusilmoituksen yhteydessä vaadittavan 320 kruunun eli noin 30 euron suuruisen viranomaismaksun. Tämäkin on tehty sen takia, että Paludanilla ei ole ruotsalaisia pankkitunnuksia, eli joka tapauksessa jokaisista kymmenistä mielenosoituksista, joita hän on pitänyt Ruotsissa, on joku henkilö, jolla on ruotsalaiset pankkitunnukset, maksanut tuon viranomaismaksun.

•  •  •

Sverigedemokraateilla ei ole mitään tekemistä Rasmus Paludanin kanssa. Paludanilla on oma Ruotsissakin rekisteröity puolueensa Stram Kurs, joka on itsenäinen toimija, eikä ole koskaan missään yhteydessä ollut tekemisissä sverigedemokraattien kanssa.

Kun yrittää väittää, että Paludanilla ja sverigedemokraateilla on jotain yhteistyötä, niin on suurin piirtein yhtä typerä väite, kuin yrittäisi väittää, että Panu Huuhtanen tai Marco de Wit häärää perussuomalaisten kanssa.

Sverigedemokraateilla on ihan oma toimintatapansa, eikä heidän tarvitse hakea irtopisteitä Paludanilta.

⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓

Koko homman taustalla on islamilaisen Nyans-puolueen johtaja Mikail Yüksel. Ilman Yükseliä Turkki ei tietäisi yhtään mitään koraanin poltosta.

Yüksel sanoo mm. Bulletin haastattelussa, että ulkomaalaiset ovat suuri ongelma Ruotsille. (HUOM! Paludan on myös Ruotsin kansalainen!).

– He tulevat tänne provosoimaan ja tuhoamaan ruotsalaista yhteiskuntaa, ja tuhoamaan suhteet Ruotsin ja Turkin välillä.

Yüksel on puhunut siitä asti, kun Paludan on polttanut koraaneja, että uskonnon pilkkaaminen ja koraanin polttaminen pitää kriminalisoida.

– Paskapuhetta, että se on sananvapautta, konteksti on tärkeää. Ei ole oikein solvata uskonnollisia symboleja, Yüksel sanoo.

Mikail Yüksel on muuten turkkilainen.

Yüksel mukaan Turkin vaatimukset Ruotsin suhteen ovat aivan liian miedot, jotta Ruotsi pääsisi Natoon.

– Päinvastoin, Turkin pitää nostaa paljon jyrkemmin esille sellaisia asioita kuin koraanin polttaminen, LVU-lain soveltaminen (=nyt puhutaan ns. lapsi-kidnappauksista) ja ulkomaalaisten rahoittajien vapaus rahoittaa ruotsalaisia moskeijoita.

Toisin sanoen, Yükselin mukaan, jotta Turkki hyväksyisi Ruotsin Nato–jäsenyyden, Turkin pitäisi vaatia toimia koskien Ruotsin sisäpolitiikkaan, ja asioihin, joilla ei ole mitään tekemistä Naton kanssa.

– Jos Ruotsi aikoo tehdä yhteistyötä Turkin kanssa Natossa, niin Ruotsin on silloin kunnioitettava Turkin arvoja tietylle tasolle asti. Miksi tehdä yhteistyötä Turkin kanssa, jos samaan aikaan loukkaa Ruotsissa muslimien oikeuksia, Yüksel sanoo.

Kannattaa huomata sekin, että juuri Yüksel on ollut puhumassa turkkilaisissa medioissa näistä asioista ja ilman häntä turkkilaiset mediat eivät osaisi kirjoittaa Ruotsista kuten kirjoittavat.

 

Kun nyt puhutaan tästä koraanin poltosta syntyneestä kohusta, ja Turkin ja Ruotsin välisestä konfliktista, niin kyse ei tosiasiassa ole Natosta vaan Ruotsin islamilaisen puolueen vaatimuksista, jolla Ruotsia painostetaan antamaan muslimeille tietty asema Ruotsissa.

Yükselille ja Nyansille on aivan yhdentekevää kuuluuko Ruotsi Natoon vai ei, eikä se edes kuulu puolueen intresseihin. Mutta tämä on erinomainen tilaisuus yrittää käyttää hyväksi ruotsalaista yhteiskuntaa, tässä ikään kuin kiristetään Ruotsia, että antakaa muslimeille lisää valtaa, niin me ilmoitamme Turkille, että näyttävät vihreää valoa Ruotsin Nato-jäsenyydelle.

Paljonko Ruotsi on valmis antamaan muslimeille erilaisia valtuuksia, jotta Ruotsi pääsee Natoon?

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments