Paludan aikoo polttaa perjantaina koraaneja moskeijan ja Turkin lähetystön edustalla

Rasmus Paludan on ilmoittanut, että aikoo perjantaina 27. tammikuuta pitää koraanipeijaiset Kööpenhaminassa sijaitsevan moskeijan edustalla perjantairukouksen aikaan klo. 12.30.

Paludanin huomisen perjantain suunnitelmat ovat sellaisia, että niiden seurauksena on odotettavissa raivokohtauksia. Paludan aikoo ensin polttaa koraaneja Dortheavej-tiellä sijaitsevan sunnimuslimien moskeijan edustalla samaan aikaan kun muslimit kokoontuvat perjantairukoukseen klo 12.30 (13.30 Suomen aikaa).

Sen jälkeen noin kahden aikaan päivällä Paludan aikoo siirtyä Kööpenhaminassa sijaitsevan Turkin suurlähetystön edustalle ja siellä niin ikään tuikata koraaneja tuleen.

– On tärkeää kristittynä tanskalaisena näyttää mitä mieltä ollaan tietyistä uskonnoista, Paludan kertoo mm. Instagramissa julkaisemassaan videossa.

Juuri nyt kun tilanne on “tulenarka”, niin tämä on kuin bensaa liekkeihin. Kööpenhaminassa syntyy aivan varmasti täydellinen perjantairaivo, joka leviää islamilaiseen maailmaan.

Jos Paludan tosiaankin aikoo uskaltautua tekemään koraanin poltot, jos poliisi sallii sen, niin Pt-media seuraa tilannetta ja tulemme laittamaan livelinkit jakoon. Kannattaa seurata, nyt on mahdollisesti luvassa taas torvensoittoa täydellä tuuballa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments