Paludan aikoo polttaa perjantaina koraaneja moskeijan ja Turkin lähetystön edustalla

Rasmus Paludan on ilmoittanut, että aikoo perjantaina 27. tammikuuta pitää koraanipeijaiset Kööpenhaminassa sijaitsevan moskeijan edustalla perjantairukouksen aikaan klo. 12.30.

Paludanin huomisen perjantain suunnitelmat ovat sellaisia, että niiden seurauksena on odotettavissa raivokohtauksia. Paludan aikoo ensin polttaa koraaneja Dortheavej-tiellä sijaitsevan sunnimuslimien moskeijan edustalla samaan aikaan kun muslimit kokoontuvat perjantairukoukseen klo 12.30 (13.30 Suomen aikaa).

Sen jälkeen noin kahden aikaan päivällä Paludan aikoo siirtyä Kööpenhaminassa sijaitsevan Turkin suurlähetystön edustalle ja siellä niin ikään tuikata koraaneja tuleen.

– On tärkeää kristittynä tanskalaisena näyttää mitä mieltä ollaan tietyistä uskonnoista, Paludan kertoo mm. Instagramissa julkaisemassaan videossa.

Juuri nyt kun tilanne on ”tulenarka”, niin tämä on kuin bensaa liekkeihin. Kööpenhaminassa syntyy aivan varmasti täydellinen perjantairaivo, joka leviää islamilaiseen maailmaan.

Jos Paludan tosiaankin aikoo uskaltautua tekemään koraanin poltot, jos poliisi sallii sen, niin Pt-media seuraa tilannetta ja tulemme laittamaan livelinkit jakoon. Kannattaa seurata, nyt on mahdollisesti luvassa taas torvensoittoa täydellä tuuballa.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.