Tukholmassa kaksi uutta pommi-iskua yön aikana

Viime yönä tehtiin kaksi suurta pommi-iskua, Upplands Väsbyssä ja Upplands Brossa. Molemmissa pommi tuhosi kerrostalon ala-aulan remonttikuntoon.

Ensimmäinen isku tapahtui Upplands Brossa kahden jälkeen. Kerrostalon alaovelle viritettiin pommi, joka tuhosi ainakin alakerran kokonaan. Ovi lensi sadan metrin päähän ja ikkunoita rikkoontui ympäristössä.

Kukaan ei loukkaantunut. Alla kuva Upplands Bron pommi-iskusta.

Toinen isku tapahtui neljän aikaan Upplands Väsbyssä. Täällä sama homma, kerrostalon ala-aulaan viritettiin pommi, joka tuhosi kiinteistöä reippaalla kädellä. Vaikka kiinteistöön isoja vaurioita, niin kukaan ei loukkaantunut.

Alla kuvia Upplands Väsbyn pommi-iskusta.

Luultavasti eilinen nuorukaisen hengiltä ampuminen Huddingessa ja nämä kaksi pommi-iskua ovat “erillisiä” tekoja, eli niillä ei ole suoraa yhteyttä toisiinsa. Pommi-iskuissa molemmissa osoitteissa asuu useampia “kohteita”, joiden voi olettaa olevan pelottelun kohteena, tai jonkun peloteltavan sukulainen.

Upplands Väsby on ollut jo aikoja sitten maahanmuuttajaongelmainen kaupunki, mutta Upplands Bro on viimeisen parin vuoden aikana vasta noussut tähän kastiin. Siellä tapahtuukin nykyään viikoittain jotain.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments