Somepaniikki: ”Meitit pakotetaan syömään ötököitä”

Sosiaalisessa mediassa viime päivien aikana tunteita on kuumentanut ötökät. Jos koskaan, niin nyt mieliä on pahoittunut heti kunnolla.

Ruotsin some on huutanut pari päivää naama punaisena hoosiannaa kun joku keksi, että kauppaketju ICA:n nettisivuilla ruokareseptien joukossa on resepti, kuinka tehdään maukas ötökkäsalaatti kera chilin, valkosipulin ja paahdettujen vihannesten.

Reseptissä kysellään, että syömmekö tosiaankin jauhomatoja tulevaisuudessa, koska ne ovat proteiinipitoisia ja ympäristöystävällisiä. Niin ikään sanotaan, että tämän ympäristöystävällisyytensä takia on melko varmaa, että tulevaisuuden ruokalistoilla tulee olemaan ötököitä.

Ötökkäsalaatti valmistuu nopeasti ja siihen tarvitaan vihannesten lisäksi tietenkin tuoreita jauhomatoja.

Ruotsissa, kuten Suomessakin someen on noussut monenlaisia keskusteluryhmiä, joissa otetaan kiivaasti kantaa matojen syöntiä vastaan. Pöljimmät luulevat, että EU pakottaa kohta ihmisiä syömään ötököitä ja matoja. Tai jos ei pakota, niin ainakin leipään ja makkaraan laitetaan salaa ötökkäjauhoa.

Yhtä kaikki, jos asiasta hakee hyviä puolia, niin esimerkiksi pilkkimiehillehän tämä on ilouutinen. Kun lähtee pilkille, mukana purkillinen surviaisen toukkia, ja jos ei tule kalaa, niin voi kuitenkin syödä toukat pahimpaan nälkäänsä.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments