Muslimien raivo Ruotsia kohtaan kasvaa kehitysmaissa

Abdul Qadeer Okasha, tunnetila: vihainen.
Islamilaisissa maissa Rasmus Paludanin taannoinen koraanin poltto otti sen verran terveyden päälle, että verenpainemittarit huutavat hoosiannaa kun raivo kasvaa. Suuret johtajat ovat nyt kehottaneet terrori-iskuihin Ruotsia ja yleisesti länttä kohtaan.

Afganistanin talebaneille koraanin grillaus otti sen verran koville, että nyt korkea-arvoiset talebani-virkamiehet uhkasivat itsemurha-iskuilla ympäri Eurooppaa kostaakseen mielipahan, joka Ruotsissa ja Hollannissa tapahtuneista koraanien grillauksista aiheutui.

– Afgaanot ovat valmiita toteuttamaan marttyyrikuolemaa tavoittelevia hyökkäyksiä lännessä koraanin häpäisemiä valtioita kohtaa, Ghorissa pidetyssä suuressa mielenosoituksessa sanottiin suu vaahdossa.

“Olemme valmiita toteuttamaan istishhadin puolustaaksemme islamilaisia arvojamme”

(Istishhad = marttyyrikuolemaan johtanut itsemurhaisku)

Otteet olivat kovia. Ghorin provinssin poliisilaitoksen korkea-arvoinen päällikkö Abdul Qadeer Okasha vaatii, että koraania loukannut mies, eli Rasmus Paludan, pitää luovuttaa islamilaisille maille. Jos Ruotsi ei toimi näin, niin länsimaat ja Ruotsi ovat uhattuna hirvittävällä islamilaisella kostolla.

– Tämän teon (koraanin polton) tehnyt julma rikollinen pitää luovuttaa islamilaisen maailman käsiin. Jos sitä ei tehdä, Afganistanin muslimiväestö kostaa, Okasha vaahtosi mielenosoituksessa.

Ghorin maakunnan tiedotus- ja kulttuurijohtaja Abdul Hayee Zaeem kertoi niin ikään, että tiedossa on verta, suolenpätkiä, liiskaantuneita aivoja ja irtirevittyjä hampaita, varokaa vaan eurooppalaiset. Zaeem on kertonut jo aiemminkin ilmaissut mielensä pahoituksesta:

– Rasmus Paludan, Ruotsin kansalainen, sytytti pyhän koraanin tuleen. Islamin leijonien tulisi reagoida tähän pahantekoon siten, että Ruotsin sydän, Tukholma, tuhotaan kokonaan. Nämä epäuskoisten pahat teot eivät vahingoita islamia, vaan antavat muslimeille mahdollisuuden opettaa vääräuskoisille ja uskottomille sellaisen opetuksen, jota he eivät ole koskaan nähneet, Zaeem uhosi.

“Nämä epäuskoisten pahat teot eivät vahingoita islamia, vaan antavat muslimeille mahdollisuuden opettaa vääräuskoisille ja uskottomille sellaisen opetuksen, jota he eivät ole koskaan nähneet”

Myös isis on antanut suoran uhkauksen

Paludanin koraanin polton sanotaan olevan laaja trendi Euroopassa, eli ei mikään yksittäinen teko.

Isis julkaisi koraanin polton jälkeen tiedotuskanavallaan suoran uhkauksen, joka kehottaa väkivaltaan länsimaalaisia kohtaan ja tekemään kostoiskuja (jonka on kääntänyt englanniksi memri.tv, joka kertoo muslimien kepposista).

Ensimmäisessä propagandajulisteessa kerrotaan, että muslimien ja kristittyjen välinen sota on ideologinen sota, jossa kristityt pyrkivät kääntämään muslimeja pois islamista. Julisteessa kehotetaan valitsemaan puolensa ja taistelemaan saatanaa vastaan.

Toinen juliste kehottaa muslimeja hyökkäykseen:

“Nouse veli, ja revi heidän niin kuin he repivät koraanimme. Polta heidät, niin kuin he polttivat koraanimme ja pyhät arvomme”

Yhdessä julisteessa sanotaan, että vain isis puolustaa koraania ja muslimeja.

“Emme aio levätä emmekä rauhoittaa mieltämme, emmekä nauti elämästä ennen kuin nostamme koraanin arvoonsa ja tuomitsemme sen häpäisijät”

Ruotsin nostettu turvallisuustaso johtuu siis näistä islamilaisissa maissa julistetuista uhkauksista. Terrorismin uhkatasoa on nostettu ja esimerkiksi Tukholman cityssä näkyi ruokatunnin aikana selvästi enemmän poliisipartioita kuin normaalisti.

Tuskinpa tässä mitään tapahtuu, mutta ainahan kiilapäiden kanssa pitää ottaa tietty varaus.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments