Lukijan artikkeli: Ilmastohumppaa ja loppuun verotettu maa – maailman onnellisin kansa?

Suomi, tämä EU:n lempilapsi, jolla meni ennen suhteellisen hyvin mutta nyt hakataan päätä siihen kuuluisaan karjalan mäntyyn ja lujaa! Arkadianmäen lammaskatras paimenineen tekee asfalttikentästäkin sellaisen suon, minne uppoaa viimeisetkin itsenäisyyden rippeet.

Piti aamulla ihan painella ohimosta suonet takaisin kun lueskelin uusia tulevia vero/ kurimusmaksu ehdotuksia, että mitä kivaa nyt on tulossa kurjistamaan kansaa. Ensin tuli sokerivero, vaan se kun ei riitä, niin nyt ilmastopierujen varjolla täräytetään rahaongelmissa painivalle kansalle ”läskivero”. Kaikkea kohtuudella, sanoivat ennen syömisestä ja terveydestä ja uskoisin että hyvin pitää vieläkin paikkansa. Terveysveronahan siitä puhutaan ja pari ”asiantuntijaa” kun siitä arvionsa antaa niin taas on ihmisten päät pyörryksissä, nyökkäilemässä että hyvä homma. Rasvaprosentillako sitä lasketaan makkarapaketista että kuinka paljon joutuu nyt maksaa ylimääräistä ja valtion kirstu soittaa samalla lisätuloista rockenrollia. Ruoka-apu jonot pitenee ja ihmiset laskee kannattaako enää töissä käydä, kun työssäkäyntikulut vievät leijonanosan palkasta. Samaan aikaan valtio työntää muille maille yli miljardin rahoituksia mm ruoka-apuun.

 

Hiilidioksidi, tuo pahin myrkky tähän hetkeen ja sillä käytävä ilmastokauppa EU:n rahakirstuun on viimeinen niitti itsenäiselle, pienelle Suomen kansalle. Sieltä tuntuu tulevan määräykset kaikkeen mitä saa ja mitä pitää tehdä, että aamuaurinko nousisi jatkossakin.

Pelkästään Suomen metsät sitovat meidän tuottamamme ilmastomyrkyn aivan täysimääräisenä myös tänä päivänä, eli kaikki lisämenot ilmastoverotuksen kanssa ovat suomen kansalle orjuutusta. Jokainen maa hoitakoon oman hiilijalanjälkensä ja maksunsa, kun kerta tämä humppa on alkanut. Emme halua olla koko maapallon sosiaalirahasto. Suomi hoitaa metsänsä muihin maihin nähden todella kestävästi istuttamalla hakkuille uutta taimistoa ja hoitamalla metsää järkevästi. Ei siihen pidä tulla EU:n vaaleitta valitseman johtajiston pätemään mikä on meille hyväksi ja kuinka metsiä hoidetaan. Asumme kylmässä pohjolassa emmekä lämpimässä palmurannikolla , joidenka metsät on hakattu aikoja sitten pois sivilisaation tieltä ja päällystetty asfaltilla. Näinköhän käy että kohta omista metsistä ei tällä menolla saa edes polttopuita tehdä talven tarpeiksi kun EU keksii taas lisää sääntöjä.

Ilmastonmuutos on tosiasia, mutta kuinka siihen tämä pieni kansa voi vaikuttaa, ettei liikaa ihmisten elämää vaikeuteta turhilla tai ylisuurella näyttämisen halukkuudella, että ollaan paras ilmastomaa ja samalla vedetään firmat, ja valtio konkurssiin. Jos osa valtioista sulkee hiilivoimaloita ja muita ilmastoa rasittavia asioita ja samaan aikaan esim. Kiina täräyttää rakentaa 300 hiilivoimalaa lisää ja parantaa oman kansan elinolosuhteita halvalla energialla ja taloudella. Silloin tämä on vain meidän kurjuutusta ilman todellista hyötyä. Sama ilma meillä tässä maapallossa kiertää.

Sekin on todella outoa ja typerää että energiarikas turve kasvaa uusiutuvana tuossa Ruotsin puolella vaan meidän puolella se ei järkihoiäläjätä hallituksen takia ole uusiutuvaa. Samalla loppui Suomelta omavaraisuus lämpöenergian suhteen. Olemme maapallolla kuin kärpäsen paska muuhun maailmaan verrattuna, emmekä näin voi hyvinkään paljoa ilmaston lopputulokseen vaikuttaa. Terve järki näkyy olevan se luonnonvara mikä on meiltä valitettavasti loppumassa.

 

Ukrainan sota vaikeutti maailman tilannetta entisestään ja EU:n määräämät pakotteet Venäjää vastaan taisivat ampua vaan omien valtioiden nilkkaan, vaikuttamatta venäjän sotakassaan hyvinkään paljoa, valitettavasti. Hinnat kyllä kohosivat ennätyslukemiin niin energiassa kuin myös ruoassa ja nyt koko Eurooppa kärvistelee kriisistä toiseen hutiloiden tehtyjen pakotteiden takia. Herääkin kysymys, miksi EU luo tällaista mikä vahingoittaa omaa kansaa? Olisiko viimein korttipakasta vedettävä se äänestyskortti jolla EU:n johtoon saataisiin joka maasta edes kansan haluamat johtajat. EU:n homma alkaa kuulostaa valitettavasti hyväveli diktatuurilta.

Vaalit ovat keväällä tulossa ja suosittelen kaikkia käymään äänestämässä että jotain muutosta edes olisi tulossa. Tällä nykyisellä humppa-kerholla ei edes hitaita päästä tanssimaan.

Kaikesta huolimatta kaikille hyvää kevään odotusta sekä maailmanrauhan ja paremman huomisen tavoittelua, kyllä se aamuaurinko nousee vielä jatkossakin, siihen luotan.

– Rannantomppa–

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments