Salossa varkaussumasta epäilty mies vangittiin

Lounais-Suomen poliisi selvittää Salossa tapausta, jossa yhden miehen epäillään syyllistyneen lukuisiin varkauksiin, näpistyksiin ja varkauden yritykseen lyhyen ajan sisällä. Kolmikymppinen mies vangittiin tällä viikolla jatkamisvaaran vuoksi.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi miehen todennäköisin syin epäiltynä kahdeksasta varkaudesta ja yhdestä varkauden yrityksestä, jotka ovat tapahtuneet marras- joulu- ja tammikuun aikana Salossa.

Epäillyt rikokset on tehty pääasiassa Salossa sijaitsevissa päivittäistavaramyymälöistä, jolloin hän on anastanut muun muassa vaatteita ja elektroniikkaa. Muutamissa tapauksissa miehen epäillään anastaneen lukittuja sähköpotkulautoja ja polkupyörän eri puolilla Saloa.

Lisäksi häntä epäillään kaikkiaan 15 tiedossa olevasta näpistyksestä.

Miehen nimissä kymmeniä epäiltyjä omaisuusrikoksia

Epäillyllä on takanaan mittava rikoshistoria, ja hänet on Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa tuomittu aiemminkin varkausrikoksista. Vuonna 2022 miehen epäiltiin syyllistyneen yhteensä 55 omaisuusrikokseen.

Lounais-Suomen poliisi otti epäillyn kiinni maanantaina. Rikollisen toiminnan jatkamisvaaran vuoksi Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi miehen torstaina.
Lounais-Suomen poliisi jatkaa varkaussuman selvittämistä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments