Filmi: Ukrainalainen “Rokka” pysäyttää venäläisten yhden taisteluhaudan valtausyrityksen

Oheinen video on kuvattu ukrainalaisen sotilaan kypäräkameralla taisteluhaudasta. Teko alkaa olemaan jo sitä luokkaa, että Rokan Anttikin nostaa haudassa päätään.

Tuossa kohtaa taisteluhaudan kohdalla oli vain nuo kaksi miestä. Toinen, joka oli korsussa, latasi ja antoi sitä mukaa tavaraa kun ampuja käski. Luultavasti tämä toimintatapa pelasti molemmat, sillä näin toinen pystyi koko ajan toimittamaan viholliselle rautaa ja toinen latasi tai piti kranaatteja tms. esillä.

Ampujan puhe menee suurin piirtein:

– Lisää lisää

– Kivääri, vaihdetaan kivääri

– Siellä makaa

– Ryssä tulloo, ryssä tulloo

– Vittu saatana perkele

– Kranaatti, kranaatti, kranaatti

– Lisää

– Lisää

– Lippaita

– Anna uusi kivääri, anna uusi kivääri

– Lataa jne.

Ampuja keskeytti täysin, alle kymmenen minuuttia kestäneen tapahtuman aikana, rynnäkkökivääreillä, käsikranaateilla ja mikä ne singot ovat siinä yhdessä vaiheessa, ryssän yrityksen vallata taisteluhauta.

Filmi on kuvattu jossain Bakhmutin suunnalla, ihan täysin tarkkaa paikkaa ei tiedetä. Venäläiset sotilaat tekevät aalloissa itsemurhahyökkäyksiä, joita ukrainalaiset napsivat yksitellen. Venäläisillä sotilailla on tällä hetkellä menollaan jonkinlainen pakkosauma saada vallattua alueita, mutta joka tuottaa lähinnä kuolleita venäläisiä sotilaita.

Esimerkiksi filmin kohdassa 1.10 venäläinen sotilas oli muutaman kymmenen metrin päässä taisteluhaudasta, mutta ukrainalainen kylmästi keskittyi sekunnin ajan tappamiseen ja vaihtoi saman tien positiota ja keskittyi uuteen asiaan.

Kyllähän tuollaisessa paikassa saattaa vähän tulla löysää housuun, ainakin ensimmäisillä kerroilla.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments