Putinin odotettu suuri puhe oli vanhan ukon unikuolalta haisevaa jorinaa

Venäjän presidentin Vladimir Putinin paljon odotettu suuri puhe kansakunnalle oli sitä samaa ikivanhaa jorinaa, jota on kuultu sadat kerrat. Ainoa uusi asia ollee se, että suomalaiset putinistit tulevat saamaan puheesta lisää tarmoa.

Puheen alussa Putin lähtökohta oli sama kuin ennenkin, Venäjä suojaa omia kansalaisiaan ja Donbassia, jota Ukrainan on vainonnut vuodesta 2014 alkaen. Länsimaat taas eivät halunneet rauhaa, vaikka Venäjä kovasti rauhasta yrittikin neuvotella. Yleisesti Putin olikin sitä mieltä, että Venäjä on suuri ja mahtava rauhan maa; kaikkien rauhojen äiti ja hyvyyden isä.

“Venäjä, kaikkien rauhojen äiti ja hyvyyden isä”

Niin ikään Putin tihrusti, että länsimaat eivät halunneet nähdä Venäjää tasavertaisena kumppanina, vaan NATO:n avulla oltiin laajenemassa ympäriinsä ja tukikohtia joka puolella. Eikä tämäkään riittänyt ilkeille länsimaalaisille, vaan menivät perkele aloittamaan koko sodan.

– Donbassin jälkeen olisivat vallanneet Krimin, mutta me suojelemme omia kansalaisia, Putin kertoi.

Edelleen Putin kertoo, että länsimaissa ei ole sananvapautta, toisin kuin Venäjällä. Tilanne on sama kuin toisen maailmansodan aikaan, länsi hyökkää Venäjälle, mutta kuten silloinkaan, niin ei nytkään länsi tule voittamaan. Edelleen Putin kertoo, että lännessä kaikki perinteiset arvot on tuhottu, pedofilia on normaalia ja kirkko on paheen pesä. Länsi hyökkää nyt Venäjää ja näitä pyhiä arvoja puolustavaa Venäjää vastaan.

Ilmeesi, kun olet kuullut samaa jorinaa sellaiset 50 vuotta.

Välillä pidettiin hiljainen hetki kaatuneille venäläisille sotilaille, ja taas jatkettiin jorinaa. Putin lupaa kaatuneiden sotilaiden omaisille hilloa ja tolppia ja: oman sosiaalityöntekijän.

Putin kertoi myös kuinka Venäjän talous on tehnyt valtavan loikan, sen sijaan Euroopassa kärsitään kylmästä, vilusta, nälästä ja hammasten kiristelystä. Eurooppalaisten suolet kurnivat nälästä ja huutavat “kaloreita”, kun taas Venäjällä on kaviaaria, hanhenmaksapalleroita ja mikä parasta: Neuvostoliitossa, jota Venäjäksi kutsutaan, on astunut teknisessä innovaatiossa uudelle levelille. Tarkasti ei selviä, että mitä tämä tarkoittaa. Onko Volgaan keksitty turvavyön kiristin vai sinkkiämpäreihin kansi, sitä odotamme jännityksellä.

Niin ikään Putin kertoi, että jos länsi jatkaa Ukrainan aseistamista, niin Venäjä tulee vastamaan kauhistuttavalla tavalla. Länsimaalaisten selkänahat revitään irti, niistä tehdään lampunvarjostimia ja lihat tiristetään helvetin tulessa.

Eli Putinin puhe oli alusta loppuun sitä ikivanhaa jo Neuvostoliitosta peräisin olevaa jorinaa, uhoa ja lämmintä lätinää. Mitään tarkoittamatonta horinaa. Eniten tässä jännittää se, että kuka suomalainen putinisti lähtee ensimmäisenä itkeä tihrustamaan Puhtin puhetta, että on se vaan alfa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments