Maailmanlaajuinen VAUVAKATO 9 kk mRNA-Covid-19-rokotusten alettua!

Alla oleva tiedote ei ole Pt-median tekstiä vaan se on julkaistu Pelastetaan Suomen Lapset-nimisen järjestön toimesta. Julkaisen sen sen takia, että… no Pt-media saattaa julkaista tai ei-julkaista asioita.

Pelastetaan Suomen Lapset -riippumattomat lääkärit ja tutkijat lähettivät kirjeen THL:n ylilääkärille Hanna Nohynekille tästä hälyttävästä aiheesta: https://pelastetaansuomenlapset.fi/maailmanlaajuinen-vauvakato-9-kk-mrna-covid-19-rokotusten-alettua/

 

Tutki kirjeen lopussa olevaa virallista tilastotietoa aiheesta graafisesti esitettynä. Kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa! 

Kirje on lähetetty tiedoksi myös STM:n ministereille Hanna Sarkkiselle ja Krista Kiurulle sekä Väestöliiton toimitusjohtaja Eija Koivurannalle, tutkimusprofessori Anne Rotkirchille ja erityisasiantuntija, ohjelmapäällikkö Anna Kokolle, jotka tulevat myös saamaan tiedoksi Hanna Nohynekin antamat vastaukset.

Ystävällisin terveisin,

Pelastetaan Suomen Lapset -riippumattomat lääkärit ja tutkijat
https://www.pelastetaansuomenlapset.fi

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments