12-vuotias poika joutui pahan alistusväkivallan uhriksi

Ns. alistusryöstöt alkavat olla jo niin arkipäivää, että ne eivät edes kiinnosta ketään. Yksi sellainen tapahtui taas perjantai-iltana, ja tapaus osoittaa entistä härskimpää toimintatapaa.

Kyseessä 12-vuotias poika joutui kolmen Afrikasta tulleen 14-15-vuotiaan rikoksentekijän uhriksi. Yksi tekijöistä tunsi miten kuten uhriksi joutuneen pojan. Tietojen mukaan tämä ”tunteminen” ei ole mitään kovin läheistä tuntemista.

Afrikaanojengi sai jollakin verukkeella pojan iltapäivällä tapaamiseen Tukholman eteläpuolella sijaitsevassa Tyresön Bollmoraan. Kun poika saapui paikalle, niin vastassa oli viidestä kuuteen afrikkalaista nuorukaista, joista kolme oli itse tekijöitä. Muut filmasivat tapahtumaa ja jakoivat filmejä saman tien sosiaaliseen mediaan.

Sattumalta näin yhden filmin pätkän. Koska kyse on alaikäisestä uhrista, joka joutuu muutenkin tapauksen takia häväistyyn asemaan, niin päätin olla julkaisematta filmiä.

Filmiltä näkyy miten afrikaanot tekevät tahallaan syyn käydä ruotsalaisen nuoren kimppuun. Nuorukaisen väitetään olevan rasisti ja puhuneen paskaa yhden afrikaanon siskosta. Sen jälkeen nuorukaista lyödään kasvoihin ja kun poika kaatuu maahan, niin tämän kädet sidotaan selän taakse. Sen jälkeen maassa makaavaa puolustuskyvytöntä nuorta aletaan potkimaan. Filmi loppuu tähän.

Poliisin mukaan nuorukainen oli pahoinpidelty pahasti, mm. hampaat olivat katkenneet ja päähän oli tullut vammoja. Tapahtuman jälkeen sivulliset olivat ottaneet pahoinpidellyn ja alastomaksi riisutetun pojan hoitoon ja edelleen sairaalaan. Pojalta oli varastettu kaikki päällä ollut omaisuus, puhelin, kuulokkeet ja vaatteet.

Poliisi otti kiinni kolme afrikaanoa epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä ja ryöstästä, mutta koska ainakin kaksi tekijöistä on alle 15 vuotiaita, niin juttu ei etene oikeusasteelle.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments