Kaksi kuoli epäillyssä tuhopoltossa Botkyrkassa

Tukholman eteläpuolella sijaitsevassa Botkyrkan ongelmalähiössä tapahtui viime yönä kerrostalohuoneiston tulipalo, jossa kaksi henkilöä kuoli.

Palolaitos sai hälytyksen ennen kolmea yöllä kerrostalon viidennessä kerroksessa olevaan huoneistoon, joka oli ilmiliekeissä. Huoneistossa oli ainakin viisi henkilöä, joista kaksi kuoli. Menehtyneitä ovat 50- ja 18-vuotiaat naiset. Kolme muuta vietiin sairaalaan eriasteisten vammojen takia.

Nuorempi nainen löytyi kuolleena talon parvekkeen alapuolelta maasta, eli henkilö oli pudonnut parvekkeelta viidennestä kerroksesta.

Poliisi tutkii paloa tuhopolttona.

Paikanpäällä Albyssä oli hetki sitten useita poliisin teknisen tutkinnan henkilökuntaa. Kuvista voi päätellä, että palo on ollut rajun puoleinen. Sisälle rappuun ei päässyt, mutta ulkoa otettujen kuvien perusteella koko huoneisto on palanut pahasti.