Helsingin poliisi tutkii koulussa tapahtunutta tapon yritystä

Helsingin poliisi tutkii puukotusta, joka tapahtui Vesalan peruskoululla keskiviikkona 8. maaliskuuta.

Poliisin saaman ilmoituksen mukaan koulun oppilas oli puukottanut toista oppilasta kotitalouden oppitunnilla. Koululle menneet poliisipartiot tavoittivat paikalta sekä teosta epäillyn että uhrin, jolla oli pistohaava kyljessä. Ensihoito vei uhrin sairaalahoitoon.

Teosta epäilty on 13-vuotias koulun oppilas. Hän on poliisin hallussa.

Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä.

– Poliisi selvittää tekoa edeltäneitä tapahtumia sekä tekoon johtaneita syitä. Tutkinta jatkuu muun muassa ihmisten puhutuksilla. Esitutkinta on vasta alussa, eikä poliisi voi tässä vaiheessa avata asiaa enempää, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forss.

Koululle hankitaan kriisiapua.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun tiedot tarkentuvat ja se on tutkinnan kannalta mahdollista.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments