Gangsterien omaiset muuttavat nyt ulkomaille koston pelossa

Tukholman kuukausia jatkunut väkivalta-aalto on aiheuttanut sen, että yhä useammat gangsterien perheenjäsenet ja sukulaiset muuttavat ulkomaille sen pelossa, että heitä kohtaan tehdään väkivaltaiskuja.

Voisi sanoa, että jotkut gangsterien läheiset ihmiset joutuvat lähtemään Ruotsista pakolaisiksi. Moni on kokenut tilanteen niin pahaksi, että pelkäävät asua Ruotsissa, koska gangsterien väliseen sotaan on vedetty mukaan useissa tapauksissa omaisia ja muita sukulaisia.

Tullingessa ammuttiin 25-vuotiaan gangsterin isä hengiltä kostoksi, vaikka isällä ei ollut mitään tekemistä alamaailman kanssa. Albyssä taas poltettiin elävältä 50-vuotias gangsterin äiti ja 18-vuotias gangsterin tyttöystävä. Lisäksi kymmenet pommi-iskut, joita on kohdistettu gangsterin vanhempien tai muiden sukulaisten kotioville sekä oviampumiset, joissa jonkun gangsterin sukulaisen oven läpi on laskettu lippaallinen.

Alamaailman sääntöjä kirjoitellaan nyt uusiksi, eikä vanhan liiton gangsterien periaatteet, että omaisia ei sotketa asioihin, päde enää. Kuka tahansa, jolla on tarpeeksi läheiset välit jonkun gangsterin kanssa, voi joutua tappokohteeksi.

Svenska Dagbladet kirjoittaa, että poliisin mukaan yhä useampi omainen onkin pakannut kamat ja poistunut maasta. Varsinkin tappolistoilla olevien gangsterien omaisia on häipynyt maasta, riski itse joutua kohteeksi on nyt niin suuri, että on turvallisempaa vaihtaa maisemaa.

Henkilöt ovat muuttaneet entisiin kotimaihinsa, mutta jotkut ovat jääneet lähimaihin Tanskaan, Norjaan ja jopa Suomeen ollaan muutettu.

Rikollisuus saa monikulttuurisuuden myötä uusia piirteitä, vanha alamaailman kulttuuri laitetaan uusiksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments