Värmlandissa useita nuorukaisten huumekuolemia viime aikoina

Värmlandin läänin poliisi varoittaa liikkeellä olevasta toistaiseksi tuntemattomasta huumausaineesta, joka yhdistettynä alkoholiin on aiheuttanut useamman henkilön kuoleman.

Värmlandin läänin alueella poliisin mukaan useampi nuori aikuinen on kuollut viime aikoina uuden tuntemattoman huumausaineen ja alkoholin yhdistelmän seurauksena. Yksin viimeisen viikon aikana kaksi nuorukaista on kuollut. Nuorin kuollut on 14-vuotias tyttö.

Poliisi ei ole toistaiseksi pystynyt vahvistamaan kuolinsyitä, mutta arvelee, että liikkeellä on jotakin uudenlaista huumausainetta, joka alkoholin kanssa yhdessä aiheuttaa kuolemaan johtavan myrkytysreaktion.

Yksi muotiaine on viime aikoina ollut lääke Tramadol, jota napsitaan kaljan kanssa kuin suolapähkinöitä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments