Lukijan artikkeli: ”Suomalaisten Ruoka-apu VS Kehitys- ja ruoka-apu ulkomaille”

Suomen valtio ANTAA n. 1.3 MILJARDIA ulkomaille kehitys ja ruoka-apua vuosittain… mikä nyt minkäkin sosiaalisen järjestön tai koulukunnan kautta. Tuskimpa tämä summa edes näin ”pieneksi” jää.

SIIS 1300 miljoonaa Suomalaisten veronmaksajien euroa jaetaan ympäri maailmaa kehitysmaille, vaikka omassa maassa on tilanne, ettei kaikilla enää pitkään aikaan ole riittäneet rahat ruokaan, puhumattakaan vaatteisiin. Missä on se ajattelu että ”oma väestö ensin”.

Mitenkäs suomessa vähävaraiset, soppa ja ruokajonoissa olevat ihmiset(jos niitä soppajonoja enää tulevaisuudessa on), on otettu valtion kautta huomioon? voin sanoa, että ei mitenkään. Taisi Saarikko juuri sanoa ,että yritämme nostaa vähäosaisten tuen 2miljoonasta-kolmeen miljoonaan euroon. ONKO SUOMALAISTEN HUONOMPIOSAISTEN KANTAVÄESTÖN ARVO alle 3%, siitä minkä summan jokainen veronmaksaja maksaa? Maksamme kyllä EU:n velvoittavana kaikki muiden maiden huono-osaisemmat ihmiset ja kansat parempaan elämään, mutta oma kansa ei siitä hyödy. Heille näytetään persettä, jos ja kun, köyhyys on iskenyt.

Vaikka kuinka takoisi töitä koko elämänsä, niin on siinä ja siinä nykypäivänä, elääkö enää palkallaan näiden järjettömien elämiskulujen kanssa. Palkka/menot ovat enää elämistä varten. Ei siinä hirveämmin mieli tee ostella asuntoja tai muutakaan omaisuutta näillä tuloilla ja menoilla, saatikka vielä lainaa ottaa vaikka saisikin. Ruoka ja eläminen kuluineen vie kaiken tulon.

Jos muualle sitä rahaa työnnetään ja omassa kansassa sitä rahaa ei vain ole kohta enää kenelläkään,niin kuinka pitkään ja kuinka monta vuotta vielä menee, että Suomen kansa tajuaa mitä ympärillä tapahtuu. Valtamedia puhuu puuta heinää ja missä helvetissä on se kansa, joka sai sen voiton siitä isosta neuvostoliitosta aikoinaan. Voitto se oli kun kaikkea eivät meiltä ryövänneet.

Aikoinaan oli luksusta 60-70 luvulla, jos oli sähköt, auto, oma hevonen, jopa traktori, pari maitolehmää, lihakarjaa, viljaa kasvamassa omalla pellolla, metsäpalsta ja OMA TALO. Kohta ei ole mitään omaa tällä menolla.

Pitäisiköhän se pässinpää viimein ottaa sieltä naapurin perseestä pois ja miettiä oman kansan hyvinvointia. Jos omalla väestöllä menee hyvin, niin silloin sieltä joku euro riittäisi varmasti joku päivä muuallekin apua antaa. On turha kaataa kaivoon vettä, kun se ei siellä pysy.

Käykää ihmiset tänä keväänä äänestämässä. Toivottavasti se edes jonkin muutoksen toisi tähän hulluun tilanteeseen, että kaikilla olisi jatkossa parempi huominen elää!

Hyvää mielenterveyttä ja iloista kevään alkua kaikille.

–Rannantomppa–

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments