Mobiilimarkkinoinnin käyttäminen paikallisen liiketoiminnan edistämiseen

Mobiilimarkkinointi on yksi nopeimmin kasvavista alueista digitaalisen markkinoinnin maailmassa, ja on helppo ymmärtää miksi. Se antaa sinulle mahdollisuuden tavoittaa yleisösi suoraan, missä tahansa he ovatkin. Jos etsit tapaa kasvattaa paikallista liiketoimintaasi, mobiilimarkkinointi on erinomainen vaihtoehto. Oikeuden saaminen voi kuitenkin olla hankalaa – liikkuvia osia ja monia erilaisia strategioita on harkittava.

Auttaaksemme sinua navigoimaan mobiilimarkkinoinnin maailmassa ja löytämään oikean lähestymistavan yrityksellesi, tutustumme siihen, mitä sinun on tiedettävä mobiilimarkkinoinnista ja kuinka voit hyödyntää sitä liiketoimintasi kasvattamisessa.

Mitä on mobiilimarkkinointi?

Mobiilimarkkinointi on digitaalinen markkinointistrategia, joka on suunnattu kuluttajille heidän mobiililaitteisiinsa, kuten älypuhelimiin tai tabletteihin. Tämäntyyppinen markkinointi sisältää tekniikoita, kuten tekstiviestit, mobiilisovellukset, mainonta sosiaalisessa mediassa ja mobiiliverkkomainonta.

Mobiilikäytön lisääntyessä mobiilimarkkinoinnista on tullut olennainen osa monien yritysten markkinointistrategioita. Tämä tekee investoinnista HONOR X8:n kaltaiseen kiinteään laitteeseen pakollinen hankinta kaikille yrityksille, jotka haluavat menestyä nykypäivän digitaalisessa taloudessa.

Mobiilimarkkinoinnin käyttötavat

SMS Messagingin käyttäminen

Yksi tehokkaimmista mobiilimarkkinoinnin muodoista on tekstiviestit. SMS Messaging on tekstiviesti, joka lähetetään suoraan asiakkaan nykyaikaiseen puhelimeen. Tekstiviestit ovat tehokkaita, koska niiden avausaste on korkea, ja asiakkaat lukevat todennäköisemmin tekstiviestin kuin sähköpostin.

Jos haluat käyttää tekstiviestejä paikallisessa yrityksessäsi, aloita keräämällä puhelinnumeroita asiakkailtasi. Voit tehdä tämän pyytämällä heitä liittymään tekstiviestiohjelmaasi. Kun sinulla on heidän puhelinnumeronsa, voit lähettää tekstiviestejä, joissa on tarjouksia, kuponkeja ja muita kannustimia liikenteen ja myynnin lisäämiseksi.

Mobiilisovellukset

Mobiilisovelluksista on tullut välttämättömiä suurille ja pienille yrityksille, koska ne tarjoavat lisämukavuutta ja saavutettavuutta, jota asiakkaat yhä enemmän odottavat, ja tarjoavat samalla taitaville yrityksille erinomaisen alustan asiakkaiden tavoittamiseksi.

Mobiilisovellusten avulla yritykset voivat kommunikoida suoraan asiakkaiden kanssa, esittää ilmoituksia asianmukaisilla kannustimilla, kuten erikoistarjouksilla ja alennuksilla, muistuttaa käyttäjiä tulevista tapahtumista tai palveluista, toimittaa personoitua sisältöä ja parantaa brändin näkyvyyttä. Vain muutamalla mobiililaitteen näytön napsautuksella (tai napautuksella!) saat yrityksesi oman räätälöidyn mobiilisovelluksen käyttöön hetkessä!

Mainonta sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisen median mainonta on loistava tapa nähdä miljoonat ihmiset kämmenellä. Facebookin, Instagramin ja Twitterin kaltaisilla alustoilla on suurempi todennäköisyys, että yrityksesi löytävät sitä etsivät tai ne, jotka eivät ehkä vielä tiedä sen olemassaolosta.

Lisäksi kyky kohdistaa tarkasti tiettyihin väestötietoihin sponsoroiduilla viesteillä tai mainoksilla antaa sinun hioa juuri sen tyyppisiä asiakkaita, jotka haluat tavoittaa. Sosiaalisen median mainonta voi auttaa sinua saamaan yrityksesi oikeiden ihmisten eteen ja varmistamaan, että paikallisten lisäksi ihmiset ympäri maailman näkevät sen. Hyödyntämällä tätä tehokasta mobiilimarkkinointityökalua voit lisätä tietoisuutta, kasvattaa näkyvyyttä ja laajentaa myyntiäsi – kaikki tehdään kätevästi yhdestä laitteesta.

Mobiiliverkkomainonta

Mobiiliverkkomainonta on loistava tapa näkyä ja erottua joukosta, kun potentiaaliset asiakkaat ovat liikkeellä. Mobiiliverkkomainonnan hyödyntäminen voi asettaa yrityksesi heidän käteensä – kirjaimellisesti – milloin ja missä tahansa. Kun mobiiliselailu lisääntyy ja ihmiset alkavat tehdä hakuja mobiililaitteillaan, tehokkaat mobiilisivustot ovat ehdottoman välttämättömiä pienille yrityksille, jotka haluavat pysyä kilpailukykyisinä.

Mobiiliverkkomainonnan avulla voit tavoittaa suuren joukon kuluttajia ja tarkentaa kohdistustasi keskittyäksesi niihin asiakassegmentteihin, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita tarjoamastasi tuotteesta. Oikeiden tekniikoiden käyttö voi auttaa sinua luomaan liidejä, saamaan lisää asiakkaita ja lisäämään bränditietoisuutta.

Johtopäätös

Mobiilimarkkinointi on tehokas työkalu paikallisen liiketoiminnan edistämiseen. Yllä mainittujen kaltaisia strategioita hyödyntämällä yritykset voivat tavoittaa kohdeyleisönsä henkilökohtaisemmalla ja tehokkaammalla tavalla.

Mobiilimarkkinoinnin avulla yritykset voivat olla yhteydessä asiakkaisiinsa intiimimmällä tasolla tarjoten asiaankuuluvaa tietoa ja kannustimia, jotka lisäävät sitoutumista ja uskollisuutta. Joten jos haluat viedä paikallisen yrityksesi uudelle tasolle, on aika alkaa ajatella mobiilia.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments