Venäjä kadotti kaiken ihmismäisyyden, jopa omat kuolleet jätetään rottien syötäväksi

Haluatte valloittaa lisää maata? Mitä olette saaneet sen takia? Kentälle jätettyjä kuolleita sotilaita, joilla ei ole päätä, suolia, jalkoja tai ruumis on muuten vaan silpoutunutta lihamössöä. Eikä mitään ihmisarvoa.

Ukrainassa on useita vapaaehtoisjärjestöjä, jotka etsivät kuolleita venäläissotilaiden raatoja haisemasta, ja jotta lapset eivät näkisi raatoja. Kyse ei ole siitä, että tunkeutujia kohtaan koettaisiin sympatiaa vaan siitä, että:

– Haluamme pysyä ihmisinä, kertoo Platsdarm-etsintäryhmän johtaja Oleksii Žukov virolaiselle Postimees -lehdelle.

– Emme halua, että toisen maailmansodan hulluus jatkuu uudestaan Ukrainassa. Emme halua, että tuhannet kuolleet ihmiset retkottavat päättöminä  suolet ulkona maillamme lastemme nähtävinä.

Ukrainalla ja Venäjällä oli sodan alkupäivinä “sopimus” kuolleiden sotilaiden vaihtamisesta, mutta Venäjä on sittemmin hylännyt sopimuksen. Kuolleiden venäläisten sotilaiden raadot ovat Venäjälle vain rasite ja ne jätetäänkin ukrainalaisten ongelmaksi. Venäjää ei toisin sanoen kiinnosta pätkän vertaa omat kuolleet sotilaat ja Venäjä ei otakaan enää kuolleita vastaan.

Venäläiset kaatuneet sotilaat pyritään tunnistamaan niin pitkälti kuin se on mahdollista, tunnistuslevyjen avulla tai muilla raadolla hallussa olevilla papereilla. Useimmiten sotilaat jäävät tunnistamatta yksinkertaisesti siksi, että raadoilla ei ole päätä, tai ovat räjähtäneet kymmeneen osaan, eikä tunnistaminen ole mahdollista.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments