Evankelioivalle etiopiaanolle syyte lapsensa tapon yrityksestä

Viime kesänä tapahtui Porvoossa väkivallanteko, jossa äiti yritti tappaa viisivuotiaan lapsensa. Moninkertainen ongelmatapaus kaiken kaikkiaan, jossa yhdistyy usko, mielenterveysongelmat ja kaikki muutkin ongelmat.

Porvoon poliisi sai 21. kesäkuuta 2022 ilmoituksen, jonka mukaan asuntoon linnoittautunut etiopiaano–äiti pahoinpiteli viisivuotiasta lastaan. Ilmoituksen tekivät sosiaalityöntekijät, jotka olivat menossa tapaamaan äitiä, ja huomasivat asunnon ikkunan läpi, että sisällä oli menossa väkivaltatilanne.

Poliisi saapui paikalle ja joutui murtautumaan ikkunan kautta sisälle asuntoon, ennen kuin äidin lapseensa kohdistama väkivalta saatiin loppumaan.

34-vuotias nainen vangittiin todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä. Lapsi toipui pahoinpitelystä, mutta äiti heittäytyi sanattomaksi. Hän kertoi tapahtumista vastaa muutaman kuukauden kuluttua, silloinkin hän kertoi, että ei muistanut tapahtumista mitään.

Nainen on tullut suomeen joskus 2015 paikkeilla ja sai oleskeluluvan 2016. Toisin kuin äkkiseltään uskoisi, niin nainen on kilipääkristitty. Kunnon hihhuli, kuten tavataan sanoa. Itse hän kutsuu itseään jonkinlaiseksi evankelistaksi. Mitä se sitten tarkoittaakaan. Vaikea sanoa kumpi tässä tapauksessa oli ensin, mielenterveysongelmat vai uskonto.

Joka tapauksessa Porvoon käräjäoikeudessa luettiin tänään syyte tapon yrityksestä, josta nainen on vastaamassa vapaalta jalalta.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments