Tuhansia ukrainalaisia lapsia kaapattu Venäjälle

Ukrainalaisten lasten kohtalo Venäjällä.
Putinille annettu kansainvälinen pidätysmääräys sai putinistit lämpimän itkun partaalle. Yää, nyt Putin ei halua rauhaa. Ihan kuin ukko olisi rauhaa tähän asti halunnut.

Putinistien ensireaktio oli siis itku, miten käy Vladilta nyt viulunsoitto. Oikeastaan on ihan sama, että mitä mieltä Putinin pidätysmääräyksestä ollaan. Putin joko saadaan tai ei saada pidätetyksi ja viedyksi Haagiin tuomittavaksi. Ukrainan rauha tai sodan jatkuminen ei ole Putinista kiinni, sillä rauhaa ei tulla joka tapauksessa koskaan solmimaan Venäjän nykyisen johdon kanssa. Eikä Putin tule koskaan julistamaankaan mitään perääntymiskäskyä Ukrainasta.

Tärkeämpää on pidätysmääräys Venäjän lapsiasiavaltuutettu Maria Lvova-Belovasta. Tämä pidätysmääräys saattaa, siis voi mahdollisesti aiheuttaa jonkinlaisia reaktioita Venäjän alemman tason virkamiehissä, jotka puuhastelevat ukrainalaisten lasten kanssa. Nämä alemman tason virkamiehet saattavat ehkä ymmärtää, että heillä saattaa olla sama kohtalo, ja kaikki länteen tähän asti sijoitettu korruptiolla ostettu omaisuus on hukkaan heitettyä omaisuutta. Tällä pidätysmääräyksellä voi olla konkreettista vaikutusta siten, että Putinia ei enää tueta niin innokkaasti.

Kun pidätysmääräys on annettu, niin sen jälkeen kaikki länsimainen hapatus on poisheitettyä huvia, eikä Pariisiin ja Rivieralle pääse enää lomailemaan ja ostelemaan länsitavaraa ikinä.

Venäjä on osoittanut koko sodan ajan todella törkeää toimintaa siviilejä kohtaan. Siinä ei ole enää minkäänlaista moraalin ripettä jäljellä. Ja kun kuvittelee, että pohja on saavutettu, niin mennään vieläkin syvemmälle. Ukrainalaisia lapsia on kaapattu suuret määrät Venäjälle. Lapsia on viety kaikkialta niiltä alueilta, jotka Venäjä on saanut miehitettyä.

Lapsia ei ole viety Venäjälle hyvää hyvyyttään, vaan sen takia, että lasten kaappaamisen tarkoituksena on tuhota ensinnäkin lapsen identiteetti, ja sitä kautta pyrkiä vaikuttamaan muun ukrainalaisen siviiliväestön elämän romahtamiseen. Lisäksi lapsia käytetään Venäjällä propagandaan omaa kansaa vastaan.

Lapset sijoitetaan venäläisiin perheisiin kasvamaan pois ukrainalaisuudesta ja kasvamaan venäläisiksi, eikä varmaan ole epäilystä mikä on monen tyttölapsen kohtalo. Lisäksi lapsia sijoitetaan orpokoteihin, jotka ovat käytännössä uudelleenkoulutusleirejä ja ihan samanlaisia laitoksia kuin joissa Stalinin aikaan vähemmistökansojen lapsia uudelleenkasvatettiin.

Lasten päät tungetaan täyteen venäläistä ”patrioottista” propagandaa, heidän kieli muutetaan venäläiseksi ja osa lapsista joutuu jossain vaiheessa ympäri Venäjää ”patrioottisiin” tapahtumiin kertomaan kuinka Ukraina on paha, ja Venäjä hyvä. Lapset pakotetaan median ja miljoonien venäläisten edessä kiittämään Venäjää vapautuksesta.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments