Perussuomalaisiin kohdistuvaa vaali-ilkivaltaa myös Turussa, Jyrki Ålandin auto rikottiin

Myös Turussa eduskuntavaaliehdokkaana olevan perussuomalaista Jyrki Ålandia kohtaan tapahtui viikonloppuna kovan puoleista ilkivaltaa. Ålandin auton ikkunat pätkittiin palasiksi.

Åland kertoo, että hänen autonsa oli parkissa parkkipaikalla kun hän sai puhelun poliisilta, jossa kerrottiin hänen autoonsa kohdistuneesta ilkivallasta. Kaikki auton ikkunat oli mätkitty palasiksi, eikä varmastikaan ole epäilystä, että se johtui autossa olevista perussuomalaisten tarroista. Åland kertoo, että asiasta on tehty rikosilmoitus.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.