Uussuomalaisten raivokohtaus PS:n Henna Kajavan vaalikampanjaa kohtaan Espoontorilla

Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas espoolainen Henna Kajava koki päivällä pelottavia hetkiä Espoon keskustassa vaalitilaisuudessaan, kun uussuomalaiset alkoivat häiriköinnin.

– Lähi-idästä peräisin oleva mies alkoi raivota ja huutaa fasistiksi, kun jaoin esitteitäni. Vastasin, että juuri tuollaisen käytöksen takia maassanne soditaan, Henna kertoo.

Kajava kertoo mielenkiintoisen seikan kohtaamisesta uusespoolaisten kanssa:

– Sanoin, ettemme ole kaikkea maahanmuuttoa vastaan, vaan lähinnä sosiaaliturvaperäistä. Mies vastasi, että tiedätkö, tämä maa ei ole mikään paratiisi, eikä tänne tulis ketään ilman sosiaaliturvaa. Kysyin, että mitä sä sitten täällä teet. Tämä Itämaan tietäjä kehtasi sanoa raivotessaan, etten osaa käyttäytyä ja että hän etenee vielä politiikassa ja lopettaa PS:n toiminnan.

Koko Kajavan päivityksen voi lukaista Facebookista.

Espoolaista Henna Kajavaa voi äänestää eduskuntavaaleissa Uudellamaalla. Kajavan mukaan aikaisemmin mitään suoraa häirintää ei ole tapahtunut.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.