Poliisi pyytää vihjeitä murrosta Joensuun Voimatiellä

Joensuun Voimatiellä sijaitsevaan Telia-liikkeeseen murtauduttiin maanantaina aamuyöllä 20.3.2023. Poliisi kaipaa tunnistusta liitteenä olevissa kuvissa esiintyvistä henkilöistä, joiden epäillään liittyvän murtoon.

Jos tunnistat kuvissa olevia henkilöitä, tai sinulla on muuta tietoa kyseisestä rikoksesta, pyydämme ilmoittamaan mahdolliset havainnot ja tiedot Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon, Jokainen yksittäinen tieto tai havainto voi olla ratkaiseva rikoksen selvittämisen kannalta.

Murron yhteydessä liikkeestä anastettiin huomattava määrä matkapuhelimia. Murtoa tutkintaan rikosnimikkeellä törkeä varkaus.

– –

Kuva pikselöity Pt-median toimesta ihan sen takia, että kyseessä selvästi ammattimiehiä. Toivotaan hyviä keikkoja ja vähän kiinnijääntejä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments