Antifasistit tulitikkuhommissa, polttivat samalla oman talonsa

Helsingin antifasistit kertovat olleensa taas tikkuhommissa. Sinimustien ja perussuomalaisten vaalimainoksia kerättiin roviolle ja saatiin isot roihut.

Tarkkaan ei ole tietoa, että polttivatko antifasistit samalla oman valtaamansa talonkin. Nimittäin antifasistien talo Helsingin Kumpulassa paloi osittain muutama päivä sitten. On herännyt kysymyksiä, että polttivatko antifasistit vaalimainoksia sisällä talossa.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.