Murto Kokkolassa eläinlääkärin tiloihin

24.3.2023 kello 00.30 – 09.30 välisenä aikana Kokkolassa murtauduttiin eläinlääkärin tiloihin.

Muun omaisuuden lisäksi tiloista anastettiin suuri määrä eläimille tarkoitettuja lääkkeitä. Anastetun omaisuuden joukossa oli mm. koirille tarkoitettuja rokotteita ja myös erittäin vaarallisia eläinten lopetukseen tarkoitettuja lääkkeitä.

Poliisilla on syytä epäillä, että kyseisiä anastettuja lääkkeitä käytettäisiin huumausaineina. Lääkkeet ovat väärin käytettyinä ja annosteltuina hengenvaarallisia ihmisille.

Poliisi pyytää havaintoja Pohjanmaan poliisin vihjenumeron , mikäli kyseisenlaisia lääkkeitä on liikkeellä Kokkolan seudulla. Poliisi tutkii asiaa törkeänä huumausainerikoksena ja törkeänä varkautena.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.