Murto Kokkolassa eläinlääkärin tiloihin

24.3.2023 kello 00.30 – 09.30 välisenä aikana Kokkolassa murtauduttiin eläinlääkärin tiloihin.

Muun omaisuuden lisäksi tiloista anastettiin suuri määrä eläimille tarkoitettuja lääkkeitä. Anastetun omaisuuden joukossa oli mm. koirille tarkoitettuja rokotteita ja myös erittäin vaarallisia eläinten lopetukseen tarkoitettuja lääkkeitä.

Poliisilla on syytä epäillä, että kyseisiä anastettuja lääkkeitä käytettäisiin huumausaineina. Lääkkeet ovat väärin käytettyinä ja annosteltuina hengenvaarallisia ihmisille.

Poliisi pyytää havaintoja Pohjanmaan poliisin vihjenumeron , mikäli kyseisenlaisia lääkkeitä on liikkeellä Kokkolan seudulla. Poliisi tutkii asiaa törkeänä huumausainerikoksena ja törkeänä varkautena.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments