Järvenpäässä ammuskelutapaus – ase osoittautui kuula-aseeksi

Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen aseistautuneesta miehestä perjantaina 7. huhtikuuta noin kello 19. Ilmoituksen mukaan Järvenpäässä sijaitsevassa yksityisasunnossa oli ammuttu yksi laukaus ennen poliisin tuloa.

Ensitietojen mukaan Järvenpäässä Kaakkolassa sijaitsevassa yksityisasunnossa olleella henkilöllä oli hallussa ampuma-ase, jolla hän oli ampunut yhden laukauksen ennen poliisin saapumista paikalle. Alustavien tietojen mukaan laukaus ei osunut ihmisiin eikä kukaan loukkaantunut tilanteessa.

Paikalle saapui useita poliisipartioita, ja lopulta poliisi otti paikalta kiinni yhden henkilön. Kiinniotto sujui rauhallisesti eikä poliisi joutunut turvautumaan voimankäyttöön. Ampuma-ase osoittautui kuula-aseeksi.

– Kuula-aseet voivat muistuttaa ulkoisesti oikeaa ampuma-asetta, jonka takia poliisi suhtautuu kaikkiin asetehtäviin tilanteen vaatimalla vakavuudella, Itä-Uudenmaan komisario Jarmo Ojala sanoo.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa, ja alustavasti miestä epäillään laittomasta uhkauksesta. Rikosnimikkeet voivat tarkentua tutkinnan edetessä. Poliisi ei tiedota asiasta toistaiseksi enempää.

LISÄYS: Poliisin viimeisen tiedon mukaan ase osoittautui kuula-aseeksi, joka muistutti erehdyttävästi oikeaa asetta.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments