Oulun raiskaajilla pitkä rikoshistoria

Oulun uussuomalaiset lapsenraiskaajat eivät olleet mitään kilttejä koulupoikia, vaan kaikilla on mittava rikoshistoria Suomessa. Oikeus on siinä mielessä pirullinen, että kolmikkoa ei saada ikinä pois Suomesta.

Oikeuden pöytäkirja on karua luettavaa. Miehet olivat käyttäneet surutta tyttöä hyväkseen ja pahoinpidelleet tätä raiskauksen aikana. Seitsemän vuoden vankeustuomion saanut Osamah Ibrahim Habeeb Al Yasari sai tuomion törkeästä lapsenraiskauksesta, seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta, pahoinpitelystä ja törkeästä huumausainerikoksesta.

Törkeästä lapsenraiskauksesta 6 vuotta 6 kuukautta vankeutta saanut Abdulrahman Bash on tuomittu aikaisemmin vuonna 2018 kahdesta pahoinpitelystä, joissa molemmissa uhrina oli alaikäinen tyttö. Vuonna 2019 niin ikään naisen pahoinpitely, useita kortitta ajoja ja törkeitä huumausainerikoksia ja ampuma-aserikoksia.

Abdulrahman Bash.

Bash tuomittiin vuonna 2020 puolentoista vuoden ehdolliseen vankeuteen. Samana vuonna ehdolliseen lisättiin kaksi kuukautta. Vuonna 2021 hän sai puoli vuotta lisää ehdollista. Esimerkiksi Oulun käräjäoikeuden päätös 6.11.2020 sisältää ampuma-aserikoksen, huumausainerikoksen, tärkeän pahoinpitelyn ja kaksi kortitta-ajoa. Näistä siis vuosi ja kuusi kuukautta ehdollista vankeutta.

On aivan käsittämätöntä miten oikeus on kerta toisena perään vuosien ajan lätkinyt Bashille ehdollisia vankeustuomioita.

Lisäksi Bash kokee olevansa syytön ja kuuden vuoden vankeus tuli rasismin takia. ”Syyttäjä ja tuomari ovat alusta alkaen olleet rasisteja. Asianomistaja (uhri) nauttii siitä, että pystyi pilaamaan ihmisen elämän ja nauttii korvausrahoista”, Bash kirjoittaa eräässä päivityksessä.

Bash antaa ymmärtää, että uhri teki rikosilmoituksen ihan vain siksi, että saisi korvausrahoja.

Myös Othman Ghadif Khalaf, joka sai nyt viisi vuotta kuusi kuukautta ehdotonta törkeästä lapsenraiskauksesta on ollut enemmän Oulun käräjäoikeuden käytävillä kuin kotonaan. Khalafilla on 20-luvulla useita huumausainerikoksia, pahoinpitelyjä, varkauksia ja ampuma-aserikoksia. Tässäkin tapauksessa voi todella isoon ääneen kysyä, että miten on mahdollista, että Khalafia ei ole tuomittu aiemmin vankeuteen.

Sosiaalisesta mediasta selviää, että kolmikko suhtautuu yleisesti vihamielisesti suomalaisiin. Rasismijankutus on päivittäistä ja he kokevat olevansa suomalaisten rasismin kohteena. Rikokset selitetään tällä rasismilla.

Jos vertaa Ruotsiin, niin Ruotsissa oikeus olisi määrännyt tässä tapauksessa automaattiset karkotukset, mutta koska Suomessa karkotuksia ei määrää oikeus, vaan Maahanmuuttovirasto, niin luultavasti nämä miehet tulevat olemaan seuraavat 30-40 vuotta suomalaisten riesana ja suomalaisten veronmaksajien elätettävinä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments