Honor Magic 5 Lite 5G – Super vai ei super?

Honor Magic 5 Lite 5G on keskitason älypuhelin, joka tukee 5G-verkkoja, mutta onko se ”superpuhelin” vai ei, riippuu käyttäjästä.

Vuonna 2020 julkaistiin 5G-yhteydellä varustettu älypuhelin, joka lupasi useita premium-ominaisuuksia edulliseen hintaan. Siinä on erinomainen nopeus, laadukas kamera ja pitkä akunkesto. Tässä artikkelissa pyritään arvioimaan, kannattaako puhelin ostaa ja jos on, kestääkö se hypetyksen.

 

Mikä minusta on huippua ?

Honor Magic -sarjan uusimpana lisäyksenä Magic 5 Lite 5G on aiheuttanut melkoista kohua. Jotkut sanovat, että se on superälypuhelin, jolla on vaikuttavat tekniset tiedot ja ominaisuudet, kun taas toiset väittävät, että se ei ole todellinen ”super”. Yksi asia on kuitenkin varma, ja se on laitteen salamannopea 5G-yhteys. Tämän ominaisuuden ansiosta käyttäjät voivat nauttia nopeammista lataus- ja lähetysnopeuksista kuin koskaan ennen, mikä helpottaa videoiden suoratoistoa, verkon selaamista ja yhteydenpitoa ystävien ja perheen kanssa. Mutta riittääkö 5G-yhteys tekemään Magic 5 Lite 5G:stä ”super” älypuhelimen? Katsotaan!

 

Honor Magic 5 Lite 5G -prosessori

Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G (6 nm) -prosessorilla toimiva Honor Magic5 Lite 5G on harkitsemisen arvoinen älypuhelin. Mukana on Adreno 619 -grafiikkaprosessori ja kahdeksanytiminen prosessori, joka toimii 2,2 GHz:llä (2xKryo 660 Gold, 6xKryo 660 Silver).

Käytitpä sitten puhelimen kameraa tai digitaalista avustajaa, on heti selvää, että Kirin 820 -piirisarja on optimoitu parantamaan tekoälyn suorituskykyä. Tämä johtuu siitä, että piirisarja on suunniteltu erityisesti tätä tarkoitusta varten. Koska puhelimessa on tekoälyominaisuuksia, sen GPU Turbo -tekniikka tekee pelaamisesta tehokkaampaa. Tämä johtuu puhelimen ominaisuuksista. Tämä innovaatio parantaa mobiilipelikokemusta lisäämällä puhelimen grafiikkasuoritusyksikön (GPU) suorituskykyä.

Seurauksena on, että kuvataajuudet nopeutuvat ja pelaaminen on sujuvampaa.

Koska siinä on 6 Gt (RAM) -muistia, Honor Magic 5 Lite 5G toimii edelleen sujuvasti, vaikka vaihtaisit ohjelmien ja monitehtävän välillä. Tämän ominaisuuden ansiosta puhelin on ihanteellinen käytettäväksi vaihdettaessa sovellusten välillä tai siirtyessäsi online-selailun ja musiikin toiston välillä.

Honor Magic 5 Lite 5G toimii poikkeuksellisen hyvin pelaamiseen ja moniajoon. Jopa käytettäessä täynnä sovelluksia tai pelatessasi graafisesti vaativia pelejä, tämän puhelimen käyttökokemus tuntuu sujuvalta ja reagoivalta Kirin 820 -prosessorin ja siinä olevan 6 Gt:n RAM-muistin ansiosta.

 

Honor Magic 5 Lite 5G D design

Honor Magic 5 Lite 5G -näyttö on kooltaan 6,3 tuumaa, ja siinä on ”vesipisara”-lovi, joka sopii laitteen etukameraan. Laitteen takaosa on valmistettu kiiltävästä muovista, jossa on gradienttiviimeistely, joka heijastaa valoa erottuvalla ja muodikkaalla tavalla. Laitteen näyttö tarjoaa mukaansatempaavan katselukokemuksen, jota reunustaa pieni kehys joka puolelta.

Honor Magic 5 Lite 5G:n näyttö on IPS-LCD-paneeli, jonka koko on 6,67 tuumaa ja jonka resoluutio on 1080 x 2400 pikseliä sekä kuvasuhde 20:9. Näyttö on erittäin kirkas ja yksityiskohtainen, ja siinä on myös korkea kontrastisuhde ja uskollinen värien toisto. Silti, kun otetaan huomioon, että sen maksimikirkkaus on vain 400 nitiä, se ei todennäköisesti ole hintaluokkansa kirkkain saatavilla oleva näyttö.

Honor Magic 5 Lite 5G tarjoaa erinomaiset katselukulmat, ja jopa äärimmäisistä perspektiiveistä katsottuna värit toistuvat uskollisesti näytöllä. Corning Gorilla Glassia, joka tunnetaan kestävyydestään ja naarmuuntumis- ja murtumiskestävyydestään, käytetään näytön suojauksen ensisijaisena materiaalina.

 

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan Honor Magic 5 Lite 5G on fantastinen keskitason älypuhelin edullisen hinnoittelunsa ja monipuolisten huippuominaisuuksiensa ansiosta. Sen rakenne, näyttö ja suorituskyky ovat kaikki erinomaisia, ja sen kameran ja akun kesto ovat keskimääräistä korkeammat. Puhelimen 5G-yhteys on suuri plussa, vaikka sen vaikutus käyttökokemukseen riippuukin ympäröivän verkon laadusta. Yhteenvetona totean, että Honor Magic 5 Lite 5g on fantastinen älypuhelin, jota jokaisen markkinoilla olevan tulisi harkita vakavasti korkealaatuisen mutta kohtuuhintaisen mobiililaitteen suhteen.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments