Tunnelikolmikko vangittiin maanpetokseen viittaavista rikoksista

Keskusrikospoliisi tutkii epäiltyä turvallisuussalaisuuden paljastamista liittyen sosiaalisessa mediassa julkaistuihin salassapidettäviin tietoihin. Esitutkintaan liittyen vaaditaan vangittavaksi kolmea henkilöä.

Poliisi epäilee, että rikoksesta epäillyt henkilöt ovat keränneet ja julkaisseet sosiaalisen median alustoilla tietoaineistoa, joka luokitellaan salassapidettäväksi.

Esitutkintaan liittyen poliisi vaatii tänään 14.4.2023 Oulun käräjäoikeudessa kolmea henkilöä vangittavaksi todennäköisin syin epäiltyinä turvallisuussalaisuuden paljastamisesta.

– Poliisi epäilee, että julkaistut tiedot ovat luonteeltaan sellaisia, että ne ovat omiaan aiheuttamaan vakavaa haittaa Suomen huoltovarmuudelle, maanpuolustukselle ja turvallisuudelle. Esitutkinta jatkuu muun muassa epäiltyjen kuulusteluilla, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Nurmenniemi Keskusrikospoliisista.

Kyse on ns. tunneliveljeksinä tunnetusta veljesparista Marko ja Mikko Vapasta, joista molemmat olivat ehdolla eduskuntavaaleissa, toinen Kristallipuolueen ja toinen VKK:n listoilta. Vangittu nainen on niin ikään Kristallipuolueen ehdokas.

Jos joku ei tiedä mistä tässä hommassa on kyse, niin siitä, että kolmikko on jo vuosia kuvannut mm. puolustusvoimien alueita ja muita huoltovarmuuden kannalta tärkeitä alueita jakaen kuvaa ja videoita nettiin. Lisäksi nettiin on laitettu hyvin detaljoituja karttoja puolustusvoimien alueista. Veljekset ovat saaneet lempinimen tunneliveljekset, koska heidän mukaansa maan alla on satojen kilometrien pituinen tunneliverkosto, jonne mm. kidnapataan maan päältä lapsia globalistielitiin seksileikkeihin. Tunneleissa menee niin ikään Suomen kattava metroverkosto ja monenlaista moottoritietä, jota pitkin tunneleissa hääräävät globalistit sahaavat ees taas ympäri maailmaa.

Veljekset ovat pitäneet pitkiä esitelmiä mm. Me Kansa-kansanliikkeen kokouksissa, joissa fläppitaululle ja valkokankaalle on heijastettu hurjia paljastuksia tästä tunneliverkostosta. Kuuntelijat ovat olleet suut ymmyrkäisenä, että voe mahoton. Alla yksi kaavio, joka on veljesten näkemys Suomen alla risteilevästä tunneliverkostosta.

Poraamassa – Marko Vapa

Harmillista koko asiassa on se, että nyt ns. syvän päädyn hörhöt saavat entistä enemmän vettä myllyyn ja harhat lähtevät nyt entistä villimmälle laukalle, olletikin, että laukalla mielikuvitus on ollut jo tähänkin asti. Jo tänä aamuna Twitter täyttyi Nato- ja hybridikeskus-sössötyksestä. Ne, jotka ovat olleet tunnelien suhteen vähän epäluuloisia, saivat nyt varmuuden, että Suomen alla todellakin risteilee tunneliverkosto. Kiinniotto ja vangitseminen oli muka ikään kuin osoitus siitä, että tunneliveljekset olivat oikeassa.

Voi hyvää päivää taas.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments