Poliisi tutkii Tanskassa kidnapatun tytön tapausta

Tanskassa ollaan seurattu tarkasti 13-vuotiaan tytön kidnappausta. Tyttö oli vuorokauden kateissa, kunnes poliisi löysi hänet suurten etsintöjen jälkeen.

13-vuotias tyttö oli jakamassa sanomalehtiä lauantaina iltapäivällä kun hän yhtäkkiä katosi. Tapahtumapaikka on Kirkerupin pikku kylä noin 70 km Kööpenhaminasta lounaaseen.

Tytön perhe teki tytöstä katoamisilmoituksen ja lauantai iltapäivällä tytön polkupyörä, sanomalehtiä ja puhelin löydettiin ojanpenkalta. Tässä vaiheessa poliisille oli selvä, että tyttö oli kidnapattu. Alkoi valtava poliisioperaatio.

Kiinniotettu Philip Westh.

Sunnuntaina poliisi ilmoitti, että tyttö oli löydetty hengissä muutaman kymmenen kilometrin päästä Korsøristä eräästä talosta. Samassa yhteydessä otettiin kiinni 32-vuotias tanskalainen mies. Mies on nyt vangittu epäiltynä kidnappauksesta ja törkeästä raiskauksesta.

Poliisin mukaan mies on osittain tunnustanut syyllisyytensä.

Tapahtuma on herättänyt paljon kysymyksiä, sillä nyt miehen epäillään syyllistyneen muihinkin katoamistapauksiin. Ainakin vuonna 2016 kadonnut ja sittemmin kuolleena merestä löytyneen 17-vuotiaan tytön epäillään joutuneen nyt kiinniotetun miehen uhriksi. Tämä katoaminen tapahtui Korsørissä, josta 13-vuotias tyttö löydettiin. Myös muita viime vuosien nuorten naisten katoamistapauksia tutkitaan, että onko miehellä mahdollisesti osuutta katoamisiin.

Poliisi ei ole poissulkenut sitä, että teossa voi olla mukana muitakin henkilöitä.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments