Törkeään ryöstöön epäilty vangittu Varkaudessa

Tiistaina iltapäivällä tapahtui Varkaudessa Käsityökadun ja Hasintien välisellä kevyenliikenteen väylällä törkeä ryöstö.

Tiistaina iltapäivällä noin klo 16.00 tapahtui Varkaudessa Käsityökadun ja Hasintien välisellä kevyenliikenteen väylällä törkeä ryöstö. Noin 30-vuotias nainen tapasi entuudestaan tuntemansa naisen ja miehen kevyenliikenteen väylällä. Naisten kesken tuli riitaa, jolloin pariskunta oli vaatinut naiselta rahaa. Vaatimusta oli tehostettu teräaseella ja 30-vuotias nainen sai vammoja ylävartaloonsa. Teräasetta käytti pariskunnan nainen.

Pariskunta veivät naisen rahat ja muuta omaisuutta.

Myöhemmin poliisi otti kiinni törkeään ryöstöön epäillyn pariskunnan. Pariskunnan  hieman alle 30-vuotias nainen vangittiin torstaina Pohjois-Savon käräjäoikeuden päätöksellä ja mies vapautettiin perjantaina aamupäivällä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments