Video: Useita tuhansia muslimeja kokoontui Malmössä joukkorukoukseen

Muslimien suuri juhla ramadan loppui eilen ja tänään perjantaina ympäri islamilaista maailmaa pidettiin suuria joukkorukouksia. Yksi tällainen oli Malmössä, johon kokoontui useita tuhansia islamia tunnustavaa henkilöä.

Ramadan loppuminen on näkynyt Ruotsin monikulttuurisilla alueilla selvästi. Musliminaiset ovat jos mahdollista entistä tummemmissa ja huivit ovat tärkätty prikulleen. Miehet ovat pukeutuneet valkoiseen kaapuun. Lapset huutavat iloisesti. Puistoissa on ollut suuria joukkoja ihmisiä, jotka juhlistivat ramadanin loppumista iloisesti ja vapautuneesti juhlien.

Ruotsin islamilaisessa pääkaupungissa Malmössä Rosengårdin puistoon kerääntyi useita tuhansia ihmisiä juhlimaan ramadanin loppumista eli eid:iä, joka tarkoittaa iloa, juhlaa ja onnea. Molemmat videot ovat Malmöstä.

Poliisin arvion mukaan paikalla oli useita tuhansia ihmisiä, mutta mitään tarkaa määrää ei osata sanoa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments