Jiri Keronen pääsi ruotsalaisten medioiden otsikoihin Andrew Taten saunakuvan takia

Andrew Taten tapaus, kun hän istui kylmässä saunassa, sai Ruotsissa hieman koomisia piirteitä. Kun perussuomalaisten Jiri Keronen “kuittasi” Taten saunakuvaa, niin tämä nostettiin Expressenissä esille suomalaisesta saunaylpeydestä.

Andrew Tate siis julkaisi joitakin päiviä sitten kuvan, sen jälkeen kun hän oli päässyt romanialaisesta putkasta vapaaksi, ja istui sen jälkeen maailman kuulussa saunakuvassa. Esimerkiksi Expressen nosti esille sen, että suomalaiset vaikuttivat vittuilevan Tatelle.

Expressen kertoo espoolaisesta perussuomalaisesta kunnanvaltuutetusta Jiri Kerosesta, joka kuittasi, että saunan asteet ovat vain +50, joka tuollaisessa suuressa saunassa ei ole mitään.

– Sinähän istut kylmässä saunassa, lisäksi istut alalauteilla, joka on varattu lapsille, Expressen kertoo Kerosen kuittauksesta.

Expressen kertoo edelleen, että kaikki suomalaiset kirjaimellisesti nauravat Taten saunomiselle.

– Jorkilla on shortsit ja pyyhe ympärillään, hän istuu alalauteilla ja näyttää muutenkin kuin olisi keppi perseessä, Expressen kirjoittaa suomalaisten vittuilusta.

– Oikeat miehet istuvat ylälauteilla ja heittävät kiukaalle löylyä.

Kerosta siteerataan edelleen artikkelin lopussa:

– Harvat asiat yhdistävät suomalaisia niin paljon kuin sauna. Sauna on kansamme vapaakaupunki, Kerosen kerrotaan sanovan jämäkkään suomalaiseen sävyyn.