Oulun poliisi tutkii kahden henkilön kuolemaa

Oulun poliisi tutkii kahden henkilön kuolemaa, joista toista tutkitaan epäiltynä henkirikoksena.

Poliisi tiedotti aiemmin lauantaina kuolonkolarista Ouluntiellä, Kärsämäen pohjoispuolella. Henkilöauton kuljettaja kuoli törmättyään raskaaseen ajoneuvoon noin kello 12. Poliisi epäilee, että kolarin ajanut noin 30-vuotias mies syyllistyi ennen kuolemaansa henkirikokseen.

Henkirikoksen epäillään tapahtuneen lauantainvastaisena yönä Hotelli Katinkullassa, Vuokatissa. Uhri oli noin 30-vuotias nainen. Sekä uhri että epäilty tekijä olivat kotoisin Haapavedeltä. Poliisi on suorittanut lauantaina tutkintaa Hotelli Katinkullassa ja onnettomuuspaikalla Kärsämäellä.

Esitutkinta on alkutekijöissään

Tapahtumien selvittäminen on vasta alkuvaiheessaan, ja tarkemmat tiedot tapahtumista tulevat selviämään esitutkinnan myötä. Rikoksen tekotavasta tai muista yksityiskohdista ei esitutkinnan alkuvaiheessa voida julkisuuteen kertoa ilman, että se vaarantaisi esitutkintaa.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa tekemällä taktista ja teknistä tutkintaa.  Tapauksesta ei tässä vaiheessa voida tiedottaa enempää.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments