Uussuomalaiset riehuivat Helsingin keskustassa – ihmiset hakeutuivat liiketiloihin suojaan

Iso Robaa, kuvituskuva.
Helsingin Iso Roobertinkadulla tapahtui tiistaina iltapäivällä mellakka, jossa iso joukko ulkomaalaisia miehiä hyökkäsi toistensa kimppuun.

Pt-median tietojen mukaan paikalla oli 5-10 ulkomaalaista miestä, jotka aloittivat aivan yhtäkkiä tappelun. Miehillä oli aseinaan veitsiä, keppejä ja rikottuja pulloja sekä kirveitä.

Kävelykadulla oli tapahtuma-aikaan noin klo 14.00 jälkeen paljon tavallisia kulkijoita, joista osa joutui ei nyt itse väkivallan polttopisteeseen, mutta puukot ja puntarit tietenkin säikäytti ihmisiä ja syntyi jonkinlainen pakoreaktio kun ihmiset pyrkivät pois päin Iso Roobertinkadulta. Jotkut ihmiset hakivat suojaa kadun varren liikkeistä, joista soiteltiin poliiseja paikalle.

Poliisi saapui nopeasti paikalle, mutta älämölö oli siihen mennessä ehtinyt loppumaan ja ainakin osa nuorista oli poistunut paikalta.

 

Poliisi tyhjensi Kaivopuiston vappuaattona ulkomaalaisten miesten ryöstöuhan takia

Tämä on jo usea tällainen tapahtuma viime aikoina, joissa suomalaiset joutuvat ”antautumaan” ulkomaalaisten häiriköiden takia. Poliisi tyhjensi vappuaattona Kaivopuiston kaikista juhlijoista, joka on hyvin epätavallinen toimenpide.

Poliisi kertoi julkisuuteen, että puisto tyhjennettiin turvallisuuden ja järjestyksen takaamiseksi. Tämä on tavallaan totta, sillä se on osatotuus. Poliisi nimittäin tyhjensi puiston nuorista juhlijoista sen takia, että poliisi oli saanut konkreettisia vihjeitä ja näyttöä, että useita suuria ulkomaalaisista miehistä koostuneita jengejä oli kokoontunut alueelle tarkoituksenaan ryöstää suomalaisia nuoria juhlijoita.

Näiden ulkomaalaisten jengien tarkoitus oli toisin sanoen käyttää puhtaasti hyväksi humalaista väkijoukkoa ja putsata sieltä itselleen ylimääräinen irto-omaisuus.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments