Helsingin poliisi tutkii Pukinmäen koulun tapausta pahoinpitelynä

Helsingin poliisi selvittää tapausta, josta tuli julkisuuteen videoita, jotka saivat suurta huomiota. Tapauksessa muutaman nuoren epäillään pahoinpidelleen 13-vuotiaan tytön.

Epäilty pahoinpitely tapahtui tiistaina 2. toukokuuta noin kello 14.15.  Poliisi epäilee, että 12–14-vuotiaiden tyttöjen joukko kävi 13-vuotiaan tytön kimppuun kesken koulupäivän. Ainakin yhdellä epäillyistä oli jonkinlainen naamio kasvoillaan. Pahoinpitely tapahtui ulkona.

– Epäillyt myös kuvasivat teon, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sampo Suomala.

Epäillyt tekijät saatiin pian kiinni koulun lähistöltä. Tapaus ei etene syyteharkintaan, koska kaikki epäillyt ovat alle 15-vuotiaita. Sosiaaliviranomaiset vastaavat osaltaan tapauksen selvittämisen seuraavista toimenpiteistä.