Kiinnostaako harrastelijatoimittajan ura?

Pt-mediassa on mahdollisuus kokeilla ja testata kirjoittajan taitoja, ja mahdollisesti jopa kouluttautua hyväksikin kirjoittajaksi. Jos koet, että haluat kirjoittaa, tai osaat jo tuoda asioita esille, niin ei muuta kuin yhteyttä.

Pt-median “toimittajakunnassa” ei ole tällä hetkellä muita “sisällöntuottajia” kuin allekirjoittanut, ja joitakin satunnaisesti kirjoittavia ns. kolumnisteja. Jos olet aina halunnut kirjoitella uutisia, kolumneja, artikkeleita tai mitä nyt mieleen sattuu juolahtamaan, mutta siihen ei ole ollut mahdollisuutta, niin nyt sellainen on tarjolla.

Nyt on mahdollisuus kirjoittaa artikkeleita. Mieluusti kirjoittaja, joka osaa lyhyesti kirjoittaa päivän polttavia asioita, päivän tapahtumia ja uutisia, mutta myös yleiseti eri ilmiöistä kertovat jutut ovat tervetulleita. Kaikki aiheet ja sisällöt ovat tervetulleita, kunhan ne suurin piirtein ovat siinä sisällössä, mitä Pt-media on aikaisemmin tuottanut. Avointa ja peiteltyäkään putinismia ei kuitenkaan hyväksytä.

Sivu toimii WordPress-pohjalla, jota on helppo käyttää. Jos se ei ole tuttu, niin opetan kyllä. Lisäksi vakituiselle kirjoittajalle kaikki ohjeistus ja “tekninen tuki”, joten se ei ole mikään ongelma. Pääasia, että osaat tuottaa, tai haluat tuottaa sellaista tekstiä, jonka luulet kiinnostavan lukijoita. Erityisesti kiinnostaa sellaiset toimittajat, jotka haluavat kirjoittaa Suomen tapahtumista.

Palkkaahan tästä työstä ei saa, lähinnä kuukaudessa joitakin kymppejä kahvikassaan voidaan tarjota, mutta mainetta ja kunniaa, sekä portfoliota sitäkin enemmän.

Ota yhteyttä: ptmedia@pt-media.org

Tässä on tosiaan ideana ja tavoitteena laajentaa kirjoittajakuntaa. Oma ansiotyö vie nykyään niin paljon aikaa ja energiaa, että joskus vaan ei jaksa kirjoittaa. Jos saamme kasaan esimerkiksi muutaman pätevän ja innokkaan kirjoittajan ryhmän, niin toimintaa on mahdollista kehittää jatkossa ihan jos ei kokopäivätyöksi, niin ainakin siitä saa pientä discorahaa.