Pt-median kautta kattavat autonhoitotuotteet

Pt-median kautta saa useita erilaisia ammattikäyttöön tarkoitettuja autonhoitotuotteita. Autoalan ammattilainen, tsekkaa lista ja tilaa omaan käyttöön sopivat tuotteet nyt talvihintaan.

Paketti: Autonhoitopaketti Resultat Ultra Premium

Paketti on testipaketti, jolla autoalan ammattilaiset voivat testata useampaa tuotetta. Paketti sisältää:

– 1 x 5 litraa Result A4 ALKA-HC Rasvanpoisto Kiilto
– 1 x 500 ml Result CC03 lentoruosteen poisto ja vanteen pesu
– 2 x 500 ml Result CC06 Glass Clean huurtumisenestoaine
– 1 x 500 ml Result CC32 Vinyyli ja Muovikiilto
– 2 x 1 litraa Result K4 Kylmä rasvanpoisto SPOT FREE
– 5 x keraamista saumatonta 58 x 38 mikrokuituliinaa

Paketti sopii esimerkiksi autofiksaamoille, harraste- ja näyttelyautoharrastajille, taksifirmoille ja ylipäätään yrityksille, jotka haluavat pitää autojaan hyvässä kuosissa sisältä ja ulkoa. Testipaketilla fiksaa kymmenestä viiteentoista autoa, riippuen miten tuotetta käyttää ohjeiden mukaan.

Tutustumispaketin hinta 145,00 euroa.

Uutuus autokemikaalit

Resultat Autoshampoo, jossa CC1 vaha

Resultat Bilschampo med vax CC1 5L

 

Tiiviste autoshamppoo vahalla, joka puhdistaa auton ulkopinnat tehokkaasti. On kehitetty poistamaan auton ulkopinnoilta juuri sitä likaa, jota kertyy maantieajossa; suolaa, pikeä, pölyä ja muuta tarttuvaa likaa. Sisältää karnaub-vahaa, joka antaa pinnalle suojakalvon, joka hylkii vettä ja likaa. Sopii erityisen hyvin jos autoa halutaan vahailla harvakseltaan. Vaahtoavaa.

Mukana selkeät käyttöohjeet. Toimitetaan 25 litran pöniköissä tai 205 litran tynnyreissä.

Hinta 25 litran pöniköissä 175,00 euroa pönttö. 205 litran tynnyri 1 200 euroa

Tästä samasta tuotteesta on olemassa vaahtoamaton versio.

 

Resultat A3 ALKA-HC rasvanpoistoaine

Erittäin tehokas rasvanpoistoaine, joka käytetään esimerkiksi ajoneuvojen pesuun ennen maalausta. Myös elintarviketeollisuuteen sopiva, poistaa kuljettimista tai alumiinipinnoilta rasvan. Sopii myös vaikkapa sahojen käyttöön, jolloin aine luikastaa sahausalustan, mutta myös puhdistaa sen. Puusepät käyttävät esimerkiksi taso- ja oikohöylien pöytien puhdistukseen.

Hinta 25 litran pönikälle 130,00 euroa ja 205 litran tynnyrille 1 200 euroa.

 

 

 

Tuotteet ovat ruotsalaisvalmisteisia. Mainitut hinnat ovat yrityksille alv 0 %, yksityisille joudumme lisäämään Ruotsin arvonlisäveron 25 % hintaan. Isommat erät aina rahtivapaasti. Tuotteiden mukana tulee selvät suomenkieliset ohjeet.

Nyt kannattaa tukea Pt-median toimintaa ja tilata laatutuotteita: ota yhteyttä ptmedia@pt-media.org. Voit myös soittaa: +46 73 598 1778.