Ukraina on tuhonnut Wagnerin ammusvarastoja – Wagner uhkaa perääntyä

Boss of the Wagner
Venäläisjoukot ovat joutuneet Ukrainan mukaan pahaan tilanteeseen Bakhmutin rintamalla. Ukrainalaiset tuhosivat venäläisten keskeisen ammusvaraston ja vaikuttaa siltä, että venäläisjoukot ovat nyt perääntymässä Bakhmutista.

Ukrainan puolustusministeriön mukaan Ukraina tuhosi jo muutama päivä sitten Bakhmutin ympäristössä sijainneen venäläisille elintärkeän ammusvaraston. Ukrainan puolustusministeriön tiedottaja Hanna Maliar sanoo, että Venäjä on laittanut kaikki peliin vallatakseen Bakhmutin kaupungin, tai rauniokaupunkihan se nykyään on, 9. toukokuuta mennessä, jolloin Venäjälle saadaan edes jonkinlainen voitonpäivän juhla.

Venäjä on tuonut Bakhmutin rintamalle kaikki mahdolliset joukot ja ns. Wagner-eliittijoukkoja, jotta kaupunki saataisinj vallattua.

Ongelmaksi on muodostunut nyt se, että lähistön ammusvarasto on tuhottu, eikä Venäjä pysty enää toimittamaan ammuksia rintamalle. Eri venäläisten lähteiden mukaan Wagnerin joukot aiotaan nyt vetääkin pois kokonaan Bakhmutista, sillä venäläiset joukot eivät pysty valtaamaan Bakhmutia. Syynä yksinkertaisesti ammuksien ja kranaattien puute.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments