Tukholmassa näkyi yksittäisiä voiton päivän juhlistajia

Tukholmassakin näkyi joitakin yksittäisiä ryssiä tai ryssän persehuoria, jotka osoittivat tukeaan Neuvostoliiton voiton päivän juhlien takia.

Muuan mies kertoo joutuneensa kalabaliikkiin autolla liikkeellä olleen venäläisen diplomaattiseurueen kanssa Tukholman keskustassa, kun nämä ajelivat ympäriinsä heilutellen Venäjän lippuja ja soitellen auton torvea. Muuan mies yritti repiä lipun pois, mutta kuljettaja ehti kaasuttamaan pois paikalta. Kuva yllä.

Neuvostoliiton lähetystön ympäristössä pörräsi niin ikään maasturi-Bemareita, joihin oli ripustettu mustaoranssi ns. Yrjönnauha, joka on putinismin jonkinlainen symboli Nyky-Neuvostoliitossa. Ainakin yksi auto uskallettiin jättää parkkiin neuvostotyylin mukaan. Kuvat alla. En ole varma onko kuva samasta autosta kuin yllä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments