Kaksi vangittiin Oulun Välivainion kaksoissurmasta

Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään kaksi miestä epäiltynä Välivainiolla viime lauantaina tapahtuneista väkivallanteoista, joissa mies ja nainen saivat surmansa.

Toista vangittua ja kuolleen naisen puolisoa Esa Pellikkaa epäillään kahdesta taposta ja toista miestä taposta. Tapahtumien kulku on tällä hetkellä melko auki, sillä tutkinta on kesken, mutta jälkimmäinen on ollut joka tapauksessa mukana jommassa kummassa tapossa.

Tapahtumasarjalle ei tosiaan ole vielä tiedossa mitään motiivia. Aiemmin esille tullut spekuloitu kolmiodraama joutuu tässä tilanteessa uuteen valoon toisenkin epäillyn vangitun takia. Tuskinpa kukaan lähtee tappohommiin kaverinsa puolesta uskottomuusasioissa.

Mahdollisesti kyse voisi olla huume- tms. veloista, tai kaupoista, joissa jokin meni pieleen. Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments