Onnellinen perhe: äidistä tulee isäpuoli ja isästä äitipuoli, lapsi ei ole poika eikä tyttö eikä mitään siltä väliltä

Related image

Muutama vuosi sitten tapahtui kummia. Britanniassa valmistauduttiin hieman toisenlaiseen perheonneen. Nimittäin Draven perheen äidistä tuli isä. Isästä taas tuli äiti. He vaihtoivat sukupuolia päittäin. Jotakin on tapahtunut, sillä perheestä ei ole kerrottu enää aikoihin.

Middlesboroughissa asuvat  Louise ja Nikki Draven olivat olleet aviossa pitkään ja heillä on yhteinen nyt vajaan kymmenen vuoden vanha lapsi, Star Cloud. Lapsi ei ole poika eikä tyttö, eikä mitään siltä väliltä, hän saa itse valita vanhempana sukupuolensa, isä-äiti ja äiti-isä kertoivat vanhemmat aikoinaan Dailymail.co.uk:lle.

Isä Louise on siis lapsen biologinen isä, nykyään nainen. Lapsi kutsuu isää “mamiksi”. Toisin sanoen Louise on Star Cloud-lapsukaisen isä ja äitipuoli. Äiti Nikki oli myös remontin alla ja onkin nyt ihka oikea mies. Näin ollen Nikki on tulevaisuudessa lapsen biologinen äiti ja isäpuoli, nimeltään Charlie.

– Haluamme hoitaa asian nyt, sillä emme halua, että lapsemme viettää lapsuutensa puutteellisten vanhempien kanssa, isä/ äitipuoli ja äiti/ isäpuoli kertoivat.

Lapsi Star Cloudilla on hieman vapaampi elämä kuin muilla ahdistavissa poika-tyttö-rooleissa olevilla lapsilla, hän saa tosiaankin valita itse sukupuolensa vanhempana. Toistaiseksi hän ei ole oikein mitään sukupuolta. Vähän kuin entinen joo-joo-mies, joka ei ollut puolesta eikä vastaan eikä mitään siltä väliltä.

– Star Cloud saa leikkiä kuten haluaa, maalata kynsiä vaikkapa.

Star Cloud oli tuolloin kyselyiässä ja kyseli kaikenlaista.

– Kerran hän kysyi minulta kun olimme uimassa, että miksi olin pukeutunut uimapukuun enkä kuten muut isät. Minä sanoin, että olen menossa kohtapuoliin erikoislääkärille, joka ottaa minun ankan (ducky) pois, joka on Starin sana penikselle.

Myös muita harmillisia sekaannuksia on tullut.

– Star oli lastentarhassa ja tuli kotiin loihe lausumaan, että ei voi leikkiä nukeilla, ne ovat tytöille. Istuimme kaikki alas ja kerroimme, että kuka tahansa voi leikkiä nukeilla. Se on hyvä asia kunnes hän kasvaa isoksi ja tulee isäksi.

– Silloin hän sanoi: Ehkäpä minusta ei tulekaan isää vaan äiti.

Totta tosiaan, tällaisessa vapaassa kasvatuksessa on omat puolensa. Voi olla olla tai olematta. Vähän kuin savolainen, että suattaahan tuo olla, sitä on vaan niin monenlaista tuota olemista.