Onnellinen perhe: äidistä tulee isäpuoli ja isästä äitipuoli, lapsi ei ole poika eikä tyttö eikä mitään siltä väliltä

Related image

Muutama vuosi sitten tapahtui kummia. Britanniassa valmistauduttiin hieman toisenlaiseen perheonneen. Nimittäin Draven perheen äidistä tuli isä. Isästä taas tuli äiti. He vaihtoivat sukupuolia päittäin. Jotakin on tapahtunut, sillä perheestä ei ole kerrottu enää aikoihin.

Middlesboroughissa asuvat  Louise ja Nikki Draven olivat olleet aviossa pitkään ja heillä on yhteinen nyt vajaan kymmenen vuoden vanha lapsi, Star Cloud. Lapsi ei ole poika eikä tyttö, eikä mitään siltä väliltä, hän saa itse valita vanhempana sukupuolensa, isä-äiti ja äiti-isä kertoivat vanhemmat aikoinaan Dailymail.co.uk:lle.

Isä Louise on siis lapsen biologinen isä, nykyään nainen. Lapsi kutsuu isää ”mamiksi”. Toisin sanoen Louise on Star Cloud-lapsukaisen isä ja äitipuoli. Äiti Nikki oli myös remontin alla ja onkin nyt ihka oikea mies. Näin ollen Nikki on tulevaisuudessa lapsen biologinen äiti ja isäpuoli, nimeltään Charlie.

– Haluamme hoitaa asian nyt, sillä emme halua, että lapsemme viettää lapsuutensa puutteellisten vanhempien kanssa, isä/ äitipuoli ja äiti/ isäpuoli kertoivat.

Lapsi Star Cloudilla on hieman vapaampi elämä kuin muilla ahdistavissa poika-tyttö-rooleissa olevilla lapsilla, hän saa tosiaankin valita itse sukupuolensa vanhempana. Toistaiseksi hän ei ole oikein mitään sukupuolta. Vähän kuin entinen joo-joo-mies, joka ei ollut puolesta eikä vastaan eikä mitään siltä väliltä.

– Star Cloud saa leikkiä kuten haluaa, maalata kynsiä vaikkapa.

Star Cloud oli tuolloin kyselyiässä ja kyseli kaikenlaista.

– Kerran hän kysyi minulta kun olimme uimassa, että miksi olin pukeutunut uimapukuun enkä kuten muut isät. Minä sanoin, että olen menossa kohtapuoliin erikoislääkärille, joka ottaa minun ankan (ducky) pois, joka on Starin sana penikselle.

Myös muita harmillisia sekaannuksia on tullut.

– Star oli lastentarhassa ja tuli kotiin loihe lausumaan, että ei voi leikkiä nukeilla, ne ovat tytöille. Istuimme kaikki alas ja kerroimme, että kuka tahansa voi leikkiä nukeilla. Se on hyvä asia kunnes hän kasvaa isoksi ja tulee isäksi.

– Silloin hän sanoi: Ehkäpä minusta ei tulekaan isää vaan äiti.

Totta tosiaan, tällaisessa vapaassa kasvatuksessa on omat puolensa. Voi olla olla tai olematta. Vähän kuin savolainen, että suattaahan tuo olla, sitä on vaan niin monenlaista tuota olemista.

,
Subscribe
Notify of
guest
97 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
rocky

Aivan sairasta touhua,lapsen mahdollisuus normaaliin lapsuuteen ja elämään tuhotaan.

Anonymous

Eläinrääkkäystä

Mari Laitinen

Mikä on normaalia? Eikös me kaikki olla enemmän tai vähemmän epänormaaleja/ normaaleja?

Pena

Tämä uutisen tuohu ei ainakaan normaalia ole.

Qroquius Kad

Kaipa normaaliksi voidaan katsoa kaikki sellainen toiminta, jota aikuiset oikeustoimikelpoiset ihmiset tekevät keskenään molempien yhteisestä suostumuksesta ja halusta vahingoittamatta itseään, läheisiään tai ulkopuolisia.
Tämä pariskunta vahingoittaa ainakin lastaan psyykkisesti ja sosiaalisesti, joten en katso sitä voitavan hyväksyä normaaliuden piiriin, vaan peräänkuuluttaisin ainakin lastensuojelua puuttumaan asiaan.

Petra Von Pyllimakkara

Nuo akat ovat sen näköisiä että ovat itse lastensuojelussa työssä.

Jeorn

Tässä tapauksessa paino sanalla ”enemmän” epänormaaleja..

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Vanhan lämmitystä. Tuliko isänniltä uudelleen lämmitys käsky.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ok. Tiesinhän sen 🙂

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Saitko palkkion sekeleinä , dollareina, euroina vai peräti kiljuna?

Terhomatti Hämeenkorpi

”Suattaap se olla niijnnii, voan suattaap´ se olla toesinniijn”!
Ei, en ole savolainen, mutta onpahan yks´ kaveri joka on. Hän on opettanu kaekellaesta…

totuus ennenkaikkea

Satuin tässä eräänä päivänä ostoksille ja possua tietenkin, eipä siinä mitään vaan tytär oli puettu sateenkaaripukuun ja mieheltä todellakin näyttävä maskuliininen ”äitee” siirtyi aina blokatakseen sian ostoni 🤣 tytär, tai oliko muunsukupuolinen tuijotti meikäläistä paheksuvasti koska vaatetukseni ja habitukseni perusteella luuli minun olevan suvaitsematon 😬 no tämä lepakko kuitenkin oli suvaitsematon amtsooni niin odottelin ja valitsin possun lihaa 👍ps.nämä tyypit ovat muuten saatanan vastenmielisiä käytökseltään, että voi vittu kun loukkasi lihaa syövää valkoista heteromiestä 😡

Minä

No, kaltaisellasi ei ole lain suojaa. Niillä toisilla oli, joten parempi, että et vastaavassa tilanteessa näytä edes ilmeillä mitä ajattelet, koska siitä äkkiä pääsee tuomiolle oikeuteen.

totuus ennenkaikkea

Palkkalistoillani on pätevä lakimies, katson oikeudekseni asioida kaupassa ilman että nämä muunsukukupuoliset häiritsevät ostoksiani 👍 ps.oikeuteni on tehdä tästä häirinnästä tutkintapyyntö 🤔👍

totuus ennenkaikkea

Tämä amtsooni tässä ensimmäisenä käräjille lähtee jos niin haluan 👍🤣🤣🤣

totuus ennenkaikkea

No, tää amatsoni osti kyllä lihaa kanssa joten jotain myönteistä siitäkin huomasin 🤣

JS

Kaikki kunnioitus vanhempien oikeudelle järjestää _oma_ elämänsä siten, kuten parhaaksi näkevät. Lapsen suhteen huostaanotto olisi paras ratkaisu….

pensavero ylös vihreät yhteydet

Kyllä yksin -tai kaksinhuoltaja isäpuoli äitipuolen kanssa saa asiat hoidettua. Älkää huolehtiko turhaan.

Pekka

Tässähän tapauksessa sukupuolen vaihdos voi olla täydellinen eikä vain kuviteltu. Kirurgi tekee tarvittavat elinsiirrot.

peräpää

Elinvaihdot siis?

Gandalf Soinio

Sukupuoltahan ei voi vaihtaa sillä se on sidonnainen fyysiseen todellisuuteen eikä mielentilaan. Kehoa voi murjoa ja silpoa, mutta se tekee sinusta lähinnä kandidaatin suljetulle.

Pekka

Ironiaani eivät kaikki ymmärtäneet, vaikka suvunjatkoelimien vaihdot isän ja äidin välillä ovat mahdoton operaatio.

Catilina

Ja kuten tyypillistä, nämä ovat valkoisia.

Marko Tuominen

Varmasti punavihreän kuplan suvakkeja myös.

totuus ennenkaikkea

Nämä friikit ovat vihervassareiden mielestä maailmamme tulevaisuus vaan onneksi ovat vielä marginaali ryhmä mutta vitutta kun manipuloivat viattomat lapsukaiset, saatana tuota luonnottomuutta 🤔

totuus ennenkaikkea

Samaa mieltä olen kanssasi, vihervassarit ovat pervoilun puolestapuhujia ja lausuppa jotain joka sotii niiden ääliöiden ajatusmaailmaa vastaan niin saa niskaansa rasmukset kautta muut saatanan sikiöt 🤔😡

Vain idoottimaista

Saatanan idiootit.

Jarno Lehmussalo

Juu…u Saavat tehdä mitä lystäävät, tälläisten sekoilujen kanssa ja lapsi tekee sitten aikuisena omia sekoiluja. Siihen haluan laittaa topin, että näitä asioita markkinoidaan ja ylistetään kulkuein, lipuin ja mitä mielettömin asustein. Se on sitten jo saatanallista, kun se kohdistetaan lapsiin ja nuoriin. Esimerkiksi, niinkin johtava evlut kirkonihminen, kun piispa Irja Askola kehtas vihkiä vuoden homoksi, oliko se muistaakseni vasta 15 vuotias poika. Markkinoidaan ihan kuin tämä outo meininki olisi suorastaan tavoiteltavaa.
Jos yliopiston proffa ilmaisee mielipiteen, joka ei sovi tähän kuoroon, niin saappaankuva takamukseen, tai ainakin uhataan. Työnhaussa kolutaan hakijan menneisyyssanomiset ”ettei vaan ole sopimattomia homolausuntoja”. Voi mun päiviäni……..

Valtsu

Jep, ottakaa vaikka kaikki elimet pois, mutta antakaa lasten olla.

Lastensuojelu?

Lastensuojelu ei näköjään toimi. Huostaanotto on ainoa oikea ratkaisu.

peräpää

Kukakohan pitäisi ottaa huostaa? Isä vai äiti?

totuus ennenkaikkea

Varmaan molemmat pervot ja lapsukainen kunnolliseen heteroperheeseen 🤔

Hep0nen

Taannoin Iso-Britanniassa isä meni hakemaan tytärtään takaisin pakistanilaiselta pedofiilirenkaalta. Poliisi pidätti isän. Sittemmin nousi kohu kun renkaan laajuus tuli ilmi. Kunnalliset viranhaltijat selittelivät, ketään ei tietääkseni ole vieläkään irtisanottu. Näitä siellä päin putkahtelee pinnalle parin vuoden välein. Ihan vain esimerkkinä sikäläisestä lastensuojelusta. Joitakin koskee joitakin ei.

peräpää

Nyt kyllä Pate on itse keksinyt jutun.

Sepe

Onneksi tuossa tekstissä on linkki DailyMailin juttun, niin voit mennä varmistamaan että juttu on valitettavasti totta.

peräpää

Niin, kyllä kurkkasin mutta Patehan onkin DM:n kirjeenvaihtaja.

fatwantarkistaja

***tanallisen ovelana vieläpä lavastanut valokuvankin. Erittäin pitkää valotusaikaa hyödyntäen käynyt sukupuolettomana lapsena, esi-isä-äitinä ja esiäiti-isänä pyörimässä kameran edessä.
Ei meitä näin helpolla hämätä. Tämä uutinen on ankka, eli peenis.

totuus ennenkaikkea

Tositarinaa ei keksitä, itse olen jutun lukenut ja pervoporukkaa ovat perkele. Lapsukaista kyllä käy sääli ja sossulepakoiden pitää suomessakin puuttua tuollaiseen vaan somalityttöjä täällä saapi ympärileikata mutta mitä tekee sossuämmät? Eivät puutu vaikka neuvolassa asiat huomataan 😠

Anonymous

No – hyvänä puolena näkisin että tuo jälkeläisoletettu tulee olemaan niin mielisairas ettei se tule koskaan lisääntymään.

Harhaisia

Mitähän Britaniassa syötetään kansalle? Nämäkin ”vanhemmat” olisi voinut päästää lakanoille. Mielenterveysongelmien kategoriat ei taida riittää. Ei ainakaan yksi diagnoosi.

Loimaancittari

Näino. Ja Suomessa otetaan lapsi huostaan jos on huoli että arki tai koulu ei suju 10 oppilaan mukaisesti. Mutta ulkomailla ei edes huomata aivovammaisia ihmisiä jotka antavat naperolle informaatiota joka juotaa lapsen pakkopaitaan varmaan loppu iäksi

Anonymous

Kyllä. Täällä riittää se, että joku tekee nimettömänä ns ilmiannon, että on epäily pedofiliasta. Varsinkin ksien kohdalla. Miten helppoa se on. Kiristyksen väline isää kohtaan. Ja tämä on perkeleen tosi.

Pessimisti

Vanhemmat nopeasti mielisairaalaan hoitoon ja lapsi pelastettava terveiden vanhempien hoidettavaksi.

Kalifi ei taida digata?

Tätä on musujen kera taottu kansan päähän uutena normaalina ja hienona. Ei siis ihme että vaalitulos oli mitä oli.

Partapuoli

Lapsesta tulee kait poikapuoli?

K. Ulli

Voisko tuosta irtileikatusta peniksestä tehdä vaikka nenän. Olis aika veikeän näköinen.

Reijo Koiras

Jos meillä Suomessa onkin vähän sekopäinen meininki, niin voi aina lohduttautua sillä että Briteissä on vieläkin sairaampaa. Vuosi sitten tein sarjakuvan, joka sopii myös tähän yhteyteen. Siihenkin sain inspiraation Englannista: https://ryppyjareika.blogspot.com/2017/08/ryppy-baarimikkona-osa-iii.html

Reijo Koiras

Saa lainata, ilman muuta

Becker

Ennenvanhaan tuollaiset vanhemmat pantiin mielisairaalaan ja lapsi otettiin sosiaaliviranomaisten huostaan. Mutta nykyjäänhän kaikki on paremmin, eikös?

Nestori Lundahl

Siinähän sitten kasvaa tasapainoinen ja täysipäinen tenava jonka isin ankka siirrettiin äidille jonka ankan pesä siirrettiin isille ja itse ei tiedä onko poika vai tyttö vai jotain muuta ja ……
Voi helvetti että tuollaiset edes hankkivat lapsia. Vaihtelisivat vaan niitä sukupuoliaan.

Anonymous

Tuollaisilta ilmiöiltä tulisi kieltää sanojen ”äiti, isä, tyttö, poika” käyttö jos eivät tiedä mitä itse ovat. Ehdotan että heitä kutsutaan olioiksi. Vanhat oliot ja nuori olio. Kauemmin eläneet oliot ja vähän elänyt olio.
Sitäpaitsi miksi nuoren olion tukka oli leikattu poikamaiseen tyyliin, heidän pitäisi antaa kaikkien karvojensa kasvaa ilman muotoilua niin sitten he vasta olisivat sitä mitä oikeasti ovat.
Voi vattu sanonpa vaan.

Dr. Ahmed auttaa

Eikö olisi yksinkertaisempaa vaihtaa päät?

Pena

Eikös DR Robert J White kokeillut apinoiden päänvaihtoa 1970-luvulla ja se ei oikein onnistunut.

kanander

Kierrätetäänkö siinä perheen isän munat äidille? Luulisi tulevan halvemmaksi kuin kirurgin muotoileman jortikan. Vanhemmat ovat sairaita ja saattavat kuohimisten jälkeen ajautua pitkäaikaiseen masennukseen ja…
Pikkupoika pitäisi pelastaa uuteen kotiin. Tuo nykyinen on luonnonvastainen.

fatwantarkistaja

Tähtisumun tuleviin terapiakäynteihin pitäisi olla jo säästettynä pitkä penny. Luultavasti kaikki rahat ovat kuitenkin menneet vanhempien edistyksellisiin harrastuksiin. Tulevat liksat menevätkin sen funtsimiseen, miten isi voi perseestään pullautella muutamat penskat lisää ja miten ne sinne saadaan?
Tulis jo se sharia.

huugo

Jos jumala olisi olemassa, näitä ei yksinkertaisesti olisi.

Pena

Satuolentoja ei ole olemassakaan. Tämä Russellin mainio teekannu teoria kuvaa kaikkia uskontoja loistavasti: https://fi.wikipedia.org/wiki/Russellin_teekannu

Anonymous

Jumala on sallinut ihmiselle vapaan tahdon.

Pena

Kuka niistä allah, gaia, koios, apollon poseidon vai hyperion ?

Pena

Mikä helvetti näitä nykyihmisiä oikein riivaa ?

Suomi Finland

Kyllä minä tällaisia ihmisiä suvaitsen ennemmin muutaman tuhannen kuin kymmenen miljoonaa luku- ja kirjoitustaidotonta kehitysmaalaista siirtolaisena meillä.
Ja näiden muutaman tuhannen kannattaa olla kanssani samaa mieltä, koska kalifaatissa he pääsisivät hengestään viidessä minuutissa.

Morty

Enpä tiedä. Kuin valitsisi ruton ja koleran väliltä.

Suomi Finland

Kyse onkin nimenomaan suvaitsevaisuudesta. Tuollaisia ihmisiä on sen verran vähän, ettei heistä ole juurikaan haittaa. Ainoa haitta, joka minulle on koskaan tullut transihmisistä on lähinnä visuaalinen. Eli se, mikä menee verkkokalvoilta aivoihin, jossa aivot tulkitsevat esim tässä kyseisessä kuvassa olevan henkilön korva- ja nenärenkaat ja muut lävistykset ja tuottavat sen jälkeen jonkinasteisen kärsimystilan, joka onneksi hälvenee melko pian, kun kuvaa lakkaa tuijottamasta.
Muuten en ole pätevä arvioimaan sitä, ovatko transihmiset lapselle hyviä vanhempia. Intuitiivinen vastaus on tietysti selvä, mutta se ei vielä riitä siihen, että ottaisin asiaan selvän kannan.

Marja E

Kylla globaalistisilla on hauskaa , mita enemman ne sotkee ihmisia eli kaikki on PAHOLAISEN HOMMIA !LAHTEKAA IHMEESSA POIS EU:STA!!!! KATSOKAA ”JOHTAJANNE” LASISILMIA….MITA NAETTE NIISSA? Joa ette tajua mita tassa sanon , niin TOO BAD !!! OLEN OLLUT USA:N kansalainen jo kauan , ja meille ”syotettiin” samaa roskaa pikku hiljaa 5 edellisen pressan kautta , ja enemman viela edellisen eli viimeisen kautta , ja suuri osa kansaa HERASI ( PALJON ON VIELA IDIOOTTEJA TAI MIKSI HALUATTE NIITA KUTSUA ) MUTTA SITTEN TAPAHTUI JUMALAN IHME ……..MENKAA KUUNTELEMAAN YOUTUB’ESTA:” MARK TAYLOR PROPHECYS”…..Meilla on aivan FANTASTINEN PRESIDENT TRUMP.!!!!!!…..JA NYT MEILLA MENEE AIVAN FANTASTISESTI ( Ei kannata katsoa ROSKAA telkkarista , kuten Suomessa YLE:a , kertaavat vaan valeita USA:n CNN , ym, !!!!!)Tsekkaan ne joskus, ja ovat aivopesty! Ja California voisi kylla erota USA:sta. Mun mielipide!!!!!!
JOS HALUATTE TIETAA TOTUUDEN LUKEKAA TAI KUUNNELKAA JUMALAN SANAA ! Mun ihanat vanhemmat tulivat myos tanne elakkeelle , ja paasivat TAIVAASEEN 88 JA 92 VUOTIAINA ja lopulta nukahtivat pois , niin hyva elama , ei juoppoilleet , eivat tupakoineet ( enka minakaan)
GOD BLESS ALL OF YOU !
MARJA E

Suksi suolle

Painu vaan hiiteen jumalinesi, sellaista ei ole olemassa. On se kumma kun joku typerä uskonto saa ihmisen noin sekaisin. Jumala on yhtä roskaa, kuin parjaamasi TV:n Reality-ohjelmat.

Anonymous

Rauhoitu! Lue myös teekannuteoriasta ylempänä olevasta sinisestä linkistä. Muista myös illan lääkkeet.

Marja E

Katsohan ”suksi suolle” taman artikkelin aihetta, siina tuo perhe on joutunut PAHOLAISEN VALTAAN , KUN TUOLLAISTA PERHEELLEEN TEKEVAT….SIIS AIVAN SAIRASTA !!!! ja sinun kommenttisi minulle on myoskin sielta samasta paikasta , joten RUKOILEN SUN PUOLESTASI , ETTA SUSTA TULEE ONNELLINEN IHMINEN……JUMALA ( EI USKONTO vaan USKO HANEEN TEKEE SUSTA ONNELLISEN !!!!! Varmasti HALUAT NIIN, EIKO? GOD BLESS YOU ABUNDANTLY !!!!! Marja E

Suksi suolle edelleen

Tässä on kuule sen verran paskaa tullut niskaan elämän aikana ja nähnyt kaikenlaista muutenkin, niin turha jauhaa paskaa mistään jumalista. Usko sellaisiin katosi ajat sitten. Saa siihen joulupukkiinkin uskoa, mutta onko sellaista olemassa on asia erikseen. Työnnä ne jumalasi vaikka sinne missä ei aurinko paista.

Älä tuomitse vaikka sinua ketuttaa

Sivusta keskustelua seurannut
Minä en usko mihinkään jumaluuksiin mutta ihmisillä pitää olla uskonrauha ja oikeus uskoa, filosofiselta kannalta katsoen jumaluudet eivät ole lainkaan huono asia, moni saa esim. raamatusta hyviä ohjeita elämään ja kunnioittaa siksi muita ihmisiä ja heidän oikeuksiaan.
Kaikki ihmiset eivät osaa elää siten että kieltäisivät henkimaailman olemassaolon ja uskoisivat pelkästään reaalimaailmaan ja tieteeseen, se oikeus heille suotakoon.

Anonymous

Juuri näin. Koko helvetin jumalahössötys yms on ihan täyttä satua. Ja tämä sekoilu, että uskontojen välinen kunnioitus yms kura. Islam esim on ideoligia. Ja väkivaltainen sellainen. Siinäpä sitten homot yms oppivat. Suvaitsevaisuuden nimissä.

Marja E

Heippa taas ”SUKSI SUOLLE’ , en unohtanut sua , viela uudestaan taman artikkelin sisaltoon,,,,voitko sanoa etta tuon perheen lapsi esimerkiksi ei ole saamassa kaikenlaista pa…kaa elamaansa , kun taytyy kokea tuollaista elamaa?
Kuulitkohan sina koskaan lapsuudessasi Jumalasta mitaan , vai ehka vaan kiroilua…..?Ja tietysti tiedat , etta meille kaikille ( ainakin melkeen) on lapsena sanottu Joulupukista, ehka perheen Isa tai naapurin seta pukeutunut punaiseen vaatteeseen , mutta sitten hieman isompana lapsena tiedettiin , että leikkiahan se vaan on! Mutta Jumalaa emme nae samalla tavalla ! Han voi ILMESTYA HYVIN MONELLA TAVALLA. Kun esimerkiksi ajelen taalla ruokakauppaan , ostan ylimaaraisia banaaneja ( joissa on tarkeaa potassiumia ( olisko kaaliumia suomeksi?)Ja kun naen jonkun ihmisen kadunkulmassa , ja hiljennan autoa , ja kysyn onko hanella nalka ,ja AINA vastaus on YES.Sitten annan hanelle banaania ja muuta ruokaa mita olin ostanut.Mina EN ole Jumala , mutta HAN kayttaa minua monella tavalla! Nayttaa silta , etta JUMALA on laittanut sinut minun RUKOILTAVAKSI, JA SITA OLEN TEHNYT, JA JATKAN EDELLEEN !
SIUNAUKSIN, MARJA E

Harhaluuloja

Silloin näkee kyllä pahoja harhoja, jos ”jumala”, ilmestyy ruokakaupassa.

Palvon sapuskaa

Minulle ilmestyy joka kerta ja sehän on pakko ostaa, suklaata taikka sipsejä, se on aina jomman kumman hahmossa ja paaljon parempaa kuin tavallinen kotiruoka 😀

Mikael

Näin sairata yksilöitä on olemassa, ihan sairas yhtälö, en muuta osaa sanoa. Raukka poika rukka, mihinkä onkaan joutunut. Tässä on esimerkkiä pahimman pään itsekkyydestä, ihmisen täydellisestä pahuudesta, ja kapinasta luomistyötä vastaan. Näin sairaan kieroutunut on tämä perkeleen ihanne maailman kuva, mitä on aikaan saannut omassa valtakunnassansa.

Ruotsi voitti tässäkin kisassa pösilöhatun

Tuo on vielä normaalin rajoissa verrattuna siihen että ruotsissa oli lastensuojeluviranomainen päättänyt sijoittaa venäläistaustaiset lapset muslimiperheeseen ja perhe joutui hakemaan turvapaikkaa ulkomailta,
ruotsi on kyllä vetänyt idiotismissa kirkkaasti kärkisijalle.

Nähtyon

Osuva nimierkki sulla ”peräpää” siellähän ne silmäsi sijaitsee.

Nähtyon

”Luomistyöstä” kaikki elämä maapallolla on evoluution tulosta.

PastoriNikulainen

Vittu mikä friikki-sirkus kyseinen wannabe ”the family”! Pthyi olkoon, miten sairasta sontaa.
Siis aivan käsikirjoituksenmukainen luomus nyt kyseessä.
Tuonlaista on olla mädätetty tampio kun korvienväliin uppoaa vain valtamedia jne vaikutus
ikäänkuin siellä puhuttaisiin aina totta. Senlaisia ihmisiä pastori säälii. Ovat eksytettyjä ja pihalla kuin lumiukot.
Toivottavasti jumala rankaisee säälittä moisia kakkaperseitä kun ovat totuudentieltä pahoille teille eksyneet.
Ja tuota penskaa tullaan ns. n*****n p*****n viimeistään kun kouluikään ehtii. Jämpti on näin.
Lisäksi tuonlaiset irstaat sekoliitot pitää kriminalisoida 100-0! Ei tuonlainen saa koskaan olla uusi normaali.
Amen.

Ogelin kundi.

Voi v###u mää vaan sanon. Mistä helve###tä näit tämmösii dorkii itää..Nyt mää oon niin skitsoilee etten snaijaa, et onks toi skidi friidu vai kundi. Sit mää viel funtsin et kuka noist kolmest siel apparis käy ?

Suomi Finland

Olen katsonut elokuvan War Horse (sotahevonen). Se kertoi WW1 tapahtumista rintamalla. Luettuani tämän, ajattelin, että koska tehdään elokuva Sotanorsu? Se voisi kertoa nykypäivän vaihtoehtoperheestä.

Unski Tunkio

Kaikki on jo sanottu tässä ketjussa. Liberalismi on sinänsä hyvä asia, mutta muotoutuu irvokkuudeksi, kun sitä viedään äärinäkemyksiin. Tuosta lapsesta ei kasva tervettä kansalaista. Vanhemmat eivät sitä edes halua.

Nähtyon

Näköjään täällä seilaa jiisustelijoita.
Voisiko joku jiisustelija alkaa kertomaan miksi pitäisi uskoa satuun, voi kertoa heti että voin ampua jokaisen uskovaisen väitteen nurin yhdellä lauseella.

Jumala on

Joo seilaa :). Mikäs tässä seilatessa, tuulta ja tyventä sopivasti. Tai no, tyventä voisi olla enemmän. Olisi kyllä pitkä stoori kerrottavana. Ei ole satu. Kovasti on todellisuutta. Tulen itse ei-uskovasta taustasta, niinkuin pystymetsästä tulin uskoon. Hengellisessä tilaisuudessa rukoiltiin ihmisten puolesta, menin sinne joukon jatkoksi, pastori kysyi, tunnenko Jeesuksen. Vastasin, että en tunne. Kysyi, että haluanko tulla tuntemaan Hänet, vastasin ”joo”. Pastori rukoili puolestani ja sanoi, että kiitä Jeesusta. Ajattelin järkyttyneenä, että en voi mitään niin hullua sanoa, mutta väänsin kuitenkin. Sanoin pari kertaa, sitten Pyhän Hengen voima kosketti, kirkkaus tuli, kaaduin maahan ja suustani tulvi kieltä, jota en osannut puhua. Siinä lattialla itkin, nauroin ja puhuin kieltä, jota en osannut puhua. Kuin olisi syväpuhdistettu. Kohta samalla lailla pystymetsästä tullut ystävä tippui viereeni ja siinä makasimme lattialla ja ajattelin, että ei tällaista oikeasti tapahdu. Siitä päivästä asti olen ollut Herran Jeesuksen seuraaja, oli täystyrmäys :). Vieläkin jaksan ihmetellä, että miten se on mahdollista. Olen vähän epäpotentiaalinen uskovainen, luontainen hartauskerroin nolla. Jumala on ihmeellinen ja Jumala on hyvä ja auttaa ihmistä, joka vilpittömästi Hänen puoleensa kääntyy. Tämä on oma kokemukseni. Ennen kyseistä tilaisuutta olin kahdessa eri tilanteessa pahassa paikassa pyytänyt apua Jumalalta. Apu tuli ja sitten johdatus, miten voin tulla uskoon eli tämä tilaisuus. Jumala on parasta matkaseuraa elämän ulapoille, aivan parasta!! Mihinkään en vaihtaisi. Ensimmäisestä kohtaamisesta jäi mukaan kielilläpuhumisen armolahja. Kannattaa katsoa Uudesta Testamentista Apostolien teoista luvusta 2, siellä on hyvää settiä tästä aihepiiristä, miten Pyhä Henki tuli opetuslasten ylle Jerusalemissa ja mitä siitä seurasi. Siellä missä on nöyrä ihmisen mieli, siellä on Jumalan syvä rakkaus ja armo etsimässä ihmistä. Kun avaa sydämen, sen saa kohdata, missä ikinä onkin. Tarinoita on tuhansia ja tuhansia tässäkin maassa. Tämä ihan näin pintaraapaisuna. Bless!

Mä ihmettelen

Miksi nuo julkkislepsot ovat noin helvetin rumia.Perkeleen ylipainoisia ”riku rekkakuski” look, ihonsa töhrineitä kuvatuksia. Onko niitä kauniita lepakoita enää ollenkaan vai onko tuo ”look” jotenkin heidän juttunsa erottua tavallisita ihimistä.

Nähtyon

No, ei jiisustelijoilla rohkeus kestä, sen ymmärtää kyllä, ovat niin kuoleman pelkoisia että eivät missään tapauksessa halua satukuplansa hajota.

Anonymous

Vastasin aiempaan kommenttiisi juuri :).

PastoriNikulainen

Jos nyt ihan tosissaan ajatellaan niin tuohan on noille pervo-perseilijöille aivan oikein!
Ei muuta kuin jalat haralleen ja sakset laulamaan. Vaihdetaan rooleja taas sitten kun siltä tuntuu.
Sukupuoliahan ei enää niin ole. Eihän?
Amen.

Aika

Tälläinen on vain hetken humallus, kuten olivat Hipit.
He luulevat muuttavansa maailmaa, mutta he vain kapinoivat järjestystä vastaan.
He ovat nyt aikansa huipulla, mutta pian he putoavat alas eivätkä koskaan enää nouse ylös ja kun he ovat taas pohjalla me nauramme heidän pelleilylleen
Odottakaa vain tämä humallus ei kestä.

Late

Vaihtavatkohan sukupuolielimensä ihan päittäin?
Eipä ne vaihdon jälkeen muuten edes toimi.
Sukupuolta kun ei voi vaihtaa, korjata tai muuttaa.
Vikaa päässä ja isoa vikaa!

Anonymous

Tulee tuosta mieleeni juttu tamperelaisten tuntemasta Hono-Konstusta, joka istui sisällissodan aikaan Pyhäjärven rannalla. Tuli siihen mies kiväärin kanssa ja ärjäisi: Kädet ylös! Ookko punanen vai valakonen? Hono-Konstu siihen rauhallisesti: Riippuu siitä kuka kysyy.
Niin se on tuon sukupuolenkin kanssa. Mielipideasia.

Olen järkyttynyt

Lapsi raukka 😔

Big l

Ja sitten sinne suljetulle osastolle ja erkoislääkäriksi sellanen joka ei ota mitään pois eikä lisäile…muutakuin lääkityksen kuntoon. Lapsi raukka. Tollasilta saatanan sekopäiltä pitäis ottaa lapset tervejärkisiin perheisiin. Miks helvetissä noita mt ongelmaiset ei lateta päälääkäriin, sitä ne tarvii eikä mitään pipovikaa ruokkivaa sukupuolenvaihdos leikkausta