Malmön muslimijärjestö uhkasi mellakoilla kun ei saanut ylimääräistä discorahaa

Islamiainen opiskelijajärjestö Ibn Rushd uhkasi Malmön kaupunkia suurilla mellakoilla, jos yhdistykselle ei anneta ramadanin juhlintaan ylimääräistä discorahaa.

Malmön kaupunki on myöntänyt Ibn Rushd–islamilaiselle järjestölle kymmenen vuoden ajan vuosittain 200 000 kruunua discorahaa, jotta muslimit voivat järjestää ramadanin päättäjäisjuhlat Malmön kansanpuistossa.

Tänä vuonna summa oli sama, vaikka järjestö oli vaatinut enemmän veronmaksajien rahoja juhlintaansa. Tämä suututti tahot järjestössä ja yksi mies ilmoittikin kaupungille, että jos ylimääräistä rahaa ei tule, tulee mellakka.

Kaupungilla tämä katsottiin uhkaukseksi ja asiaa tutkitaankin laittomana uhkauksena.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments