Euroviisuista vain paha mieli puolin ja toisin

Euroviisujen tulos on aiheuttanut paljon pahaa mieltä. Käärijän kakkossija, vaikka hän sai paremman yleisöäänestyksen tuloksen, mutta Ruotsissa ollaan vittuunnuttu siihen, että Suomi antoi nolla pistettä Loreenille.

Monet mediat ovat kirjoittaneet, että suomalaiset taktikoivat äänestyksessä ja antoivat nolla pistettä Loreenille. Expressen vittuilee, että ”Entisen itäisen valtakunnan puolikkaan katsojat antoivat nolla pistettä Loreenille”.

Esille nostetaan Ylen juontaja Mikko Silvennoinen, joka väitteen mukaan kehoitti katsojia taktikoimaan äänestyksessä, koska se ei ole kiellettyä.

Ruotsin Euroviisujen ja Melodifestivaalien projektipäällikkö Anders Wistbacka kertoi, että vaikka kyseessä oli jännittävä Suomi-Ruotsi maaottelu, niin ruotsalaiset toimittajat eivät koskaan kehottaisi taktikoimaan äänestyksessä.

– Täysin tyhmää ja epäurheilijamaista käytöstä, hän kertoo medioille.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments