Video: Monikulttuurisuus saavuttaa Suomeakin

Mietin pitkään, että julkaisenko tämän filmin. Lopulta päätin, että koska filmi joka tapauksessa ei ole minun hallinnassa ja filmiä on nähty tuhansia kertoja, niin ehkä on aika tuoda suomalaisten silmille se, mitä monikulttuurisuus tarkoittaa.

Uussuomalaiset harjoittavat systemaattista suomalaisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Suomalaiset nuoret joutuvat monilla paikoilla välttämään kulkemista, koska uussuomalaiset ovat antaneet ehtoja. Heidän alueilla ei saa kulkea ja muutenkaan suomalaisilla ei ole oikeutta kulkea alueilla.

Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että monikulttuurisuus tulee tuhoamaan nuoret. Meikäläiset vanhat miehet osaavat puolustaa itseään, mutta nuoret eivät tiedä vielä miten toimia.

PÄIVITYS: Poistin videon, koska sain sain siitä useita pyyntöjä.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.