Mona Walter: Ruotsissa on jo shariapoliiseja

Oheinen Mona Walterin haastattelu on julkaistu samtiden.nu:ssa. Juttu on lukemisen arvoinen. Alkuperäinen löytyy täältä:

Ruotsalaisissa lähiöissä on epävirallisia sharia- tuomioistuimia, näin väittää entinen muslimi Mona Walter. ”He päättävät mitä alueella tapahtuu ja toimivat islamin lakien mukaan”. Ruotsin sisäministeri väittää kuitenkin, ettei se pidä paikkaansa.

Asia on poliittinen no-go- kysymys: islamin kasvava valta lähiöissä kuten Tukholman Rinkebyssä ja Göteborgin Hammarkullenissa. Kristityksi kääntynyt ja islamkriitikko Mona Walter sanoo, että todellisuus kielletään.

Kaikki, jotka kyseenalaistavat, vaiennetaan. Se on kuin teippi, joka vedetään niiden suun yli, jotka haluavat keskustella aiheesta. Jos kaikesta huolimatta jatkat puhumista sinut leimataan rasistiksi ja islamifoobikoksi. He vaientavat ihmiset aina sillä samalla argumentilla, ”Sinä levität vihaa muslimeja kohtaan”. Kyse on kuitenkin siitä miltä yhteiskunta näyttää tällä hetkellä.

Miksi asia on niin tulenarka?

Vasemmistomedia ja -poliitikot ovat joko käsittäneet islamin väärin tai he näyttelevät tyhmää. Luulen heidän näyttelevän tyhmää, sillä he haluavat muslimien ääniä. Politiikot haluavat, että islam kuuluu yhteiskuntaamme, jotta he voivat näyttää olevansa hyviä; me otimme teidät vastaan. Vastalahjana odotetaan sitten ääniä. Eräänlainen vaihtokauppa.

Tiedän tämän omasta kokemuksestani. Kun sain Ruotsin kansalaisuuden, sain kotiini kirjeen, jossa minua kehotettiin äänestämään sosiaalidemokraatteja. Kirjeessä luki, että sosiaalidemokraatit ovat ”se muslimiystävällinen puolue” ja siinä siteerattiin Olof Palmea, osoitettiin tukea PLO:lle.

Mona Walter sanoo, että muslimien sopeutuminen on mahdotonta, ja että islam vaatii segregaatiota. (=eli muslimit syrjäytyvät yhteiskunnasta tietoisesti, eriytymistä, erillään oloa)

 

Me voimme tuhlata miljoonia verorahoja yritykseen sopeuttaa muslimit länsimaiseen systeemiin ja demokratiaamme. Mutta sitä ei tapahdu, sillä heillä on omat lakinsa, omat arvonsa ja norminsa. Islamilaiset johtajat sanovat, että yhteiskunnan on seurattava islamilaisia lakeja ja normeja.

Kerro joitain niistä tavoista, joita käytetään ruotsalaisissa lähiöissä.

Näkyvin on, että et voi pukeutua kuten länsimaalainen, vaikka elämme länsimaassa. Maassa, jossa näiden lakien ei pitäisi olla voimassa, koska meillä on demokratia. Mutta jos musliminainen ei pukeudu islamin tapojen mukaan näissä lähiöissä, joissa islam on vallalla, voivat seuraukset olla vakavat. Naisella on tuolloin iso riski joutua häiriköinnin kohteeksi. Naisen pitää alistua miehelle ja allahille. Islam tarkoittaa alistumista. Naisen pitää elää alistuneena ja seurata koraania. Nainen ei voi istua miehen seurassa, joka ei ole hänen miehensä.

 

Sen lisäksi on olemassa neitsyystestit. Koraanissa sanotaan, että jos menetät neitsyytesi ennen avioliittoa ja jos tämä pystytään todistamaan, on rangaistus 100 piiskaniskua. Sillä ei ole merkitystä oletko mies vai nainen. Lisäksi sinulla ei ole oikeutta harjoittaa avioliiton ulkopuolista seksiä. Jos tämä pystytään todistamaan, sinut pitää kivittämän hengiltä sharia- lain mukaan. Islamissa palataan aina siihen mitä profeetta Muhammed teki. Hän kivitti naisia kuoliaaksi.

He eivät voi nyt tehdä niin, koska se näkyisi. Sen sijaan he käyttävät valtaansa puhumalla moraalista ja velvoittamalla muslimeja seuraamaan islamin oppeja.

Onko sinun mielestäsi todella olemassa epävirallisia sharia-poliiseja?

Kyllä, ensimmäisiä oli jo kymmenen vuotta sitten Hammarkullenissa ja Bergsjössä. Moskeijan nuoret miehet kuljeskelivat ympäriinsä ja sanoivat ihmisille: ”Käytä huntua tai joudut helvettiin.” Tai jos nainen istuu kahvilassa, menevät he hänen luokseen ja sanovat: ”Mitä teet täällä, sinä senkin huora?”

Moskeija on itsessään tuomioistuin. Imaamit ovat sharia-tuomareita, he päättävät asioista. He pakottavat ihmiset elämään koraanin ja islamilaisten arvojen mukaan.

Kuinka näkyvää toiminta on kunnallisissa moskeijoissa lähiöissä?

Kyllähän sen tietävät kaikki. He jopa antavat luvan sanomalla, että Ruotsissa on uskonnonvapaus. Mutta ihmisillä ei ole vapautta erota islamista. Islam on totalitaarinen ideologia. Tarkoitan sitä, että kunnat eivät halua mitenkään kritisoida asioita. He tietävät tasan tarkkaan mitä siellä tapahtuu, että nämä uskonnolliset johtajat ovat epävirallisia poliiseja. Imaamit ovat itsevaltiaita johtajia. Mutta myös muut voivat olla auktoriteetteja, jopa naiset sanovat toisille naisille: ”Laita huivi päähäsi ja keskustele muslimisiskojesi kanssa.”

Mitä tapahtuu, jos nainen ei seuraa käskyjä?

Tällainen nainen yksinkertaisesti suljetaan piirien ulkopuolelle hylkiönä ja hänestä tulee huora. Ihminen saa sellaisen sosiaalisen rangaistuksen, että yhteiskunta ja perheesi hylkää sinut.

Kun Ruotsin sisäministeri AndersYgeman sanoo, että Ruotsissa ei ole mitään itsenimitettyä sharia-poliisia, mitä ajattelet?

Hän joko valehtelee tai sitten on sokea ja kuuro. Tiedän omasta kokemuksestani, että lähiöissä on sharia-poliiseja. Olen asunut tuollaisella alueella ja joutunut kokemaan mitä se tarkoittaa.

Mona Walter jatkaa juttua kertomalla kuinka moskeija toimii.

Moskeijassa siis rukoillaan, mutta siellä myös levitetään poliittista agendaa ja katsotaan, että kaikista muslimeista tulee oikeita kunnon muslimeja. Moskeijasta käsin hallitaan politiikkaa ja siellä tehdään ne tärkeät päätökset. Näin on ollut Muhammedin ajoista lähtien, jolloin moskeijassa jopa suunniteltiin ja toteutettiin murha.

Mitä luulisit länsimaalaisen reagoivan, jos he saisivat lähikontaktin asioihin, joista kerrot?

Ei- muslimille olisi shokki ymmärtää mitä muslimit puhuvat sisällä moskeijoissaan. Niillä, jotka istuvat moskeijoissa, on valtaa. Se on kuin parlamentti. Kun tutkii ja tutustuu moskeijaan, huomaa nopeasti, että moskeijalla usko on kuin valepuku, suojapeite. Oikeastaan se on poliittinen talo.

Miten luulisit politiikkojen reagoivan, jos islamilaiset lait ja normit ottaisivat yliotteen?

Luulen heidän jo tietävän. On vain ajan kysymys. Kun muslimit saavat vallan, he potkaiseva länsimaalaiset ulos. Muslimi ei ole paras kaveri. He käyttävät länsimaalaisia hyväksi vain vallan takia.

Voiko siis sanoa, että muslimeilla on halu vallata maailma?

Kyllä! Islamin ainoa tarkoitus on vallata maailma ja levittäytyä niin, että kaikki elävät allahin lakien mukaan. Näkeehän sen jo nyt Lähi-Idässä ja Afrikassa.