Kaksi vanhaa hörhöä vangittiin Oulun ryöstöstä

Oulun käräjäoikeus vangitsi kaksi vanhaa hörhöä epäiltynä törkeästä ryöstöstä viikonloppuna Oulun Heinäpäässä.

Poliisi sai sunnuntaina 28. päivä ilmoituksen Oulun Heinäpäässä tapahtuneesta ryöstöstä, jossa kaksi henkilöä olivat ryöstäneet puukolla uhaten sivullisen henkilön. Poliisi otti nopeasti kiinni kaksi vanhaa hörhöä, joilla meriittiä riittää.

Toinen vangituista, Henri Nyman ei kauaa ehtinyt kuikuilla siviilissä, kun pääsi takaisin koppihoitoon. Nyman tunnetaan vanhan liiton ryöstelijänä. Nyman nimittäin tuomittiin vuonna 2021 2 vuoden ja 2 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen törkeästä ryöstöstä. Samasta teosta saman tuomion sai Nymanin naisystävä.

Tämä teko tapahtui tammikuussa 2021, ja Nyman oli ollut siitä lähtien vangittuna. Rikoksen uusijana hän on päässyt ”pohjien” jälkeen vapaaksi joskus viime kesänä. Kauaa ei siis mennyt kun veri veti ryöstöhommiin.

Toisesta vangitusta Markus Huhdasta ei löydy tarkempia tietoja, mutta tuskinpa kiltti koulupoika lähtee vanhan ryöstäjän kelkkaan.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments